У Києві поранило жінку через вибух у маршрутці

​У Києві рано ввечері у маршрутці №507 неподалік від зупинки музею Пирогово стався вибух, причиною якого стало щось під сидінням водія (імовірно порошковий вогнегасник).

Фото: styler.rbc.ua

Від вибуху постраждала літня жінка, у ногу якої полетіли уламки, повідомляють Патріоти України. Жінка знаходиться в реанімації, а її родичі тим часом намагаються домогтися хоч якогось правосуддя. Про це повідомила у соцмережі Facebook користувач Nastya Oli. На своїй сторінці вона опублікувала кілька знімків постраждалої пенсіонерки в лікарняному ліжку та її понівеченої ноги.

Інформацію дівчині надала онука потерпілої Марина. Вона розповіла, що жінці вже зробили три операції. За цей час, з початку події, яка сталася 28 червня, по 3 липня ніхто з представників перевізника не зв'язався з сім'єю пенсіонерки. Слідчий у справі поки розбиратися теж не поспішає.

"Моя бабуся сиділа саме за водієм, і, коли стався вибух, уламки полетіли прямо їй у ногу. Всі люди вибігли з маршрутки (в тому числі й водій), ніхто не допоміг вийти, тільки одна жінка, яка сиділа ззаду, допомогла їй. За той час, коли моя бабуся кричала, щоб їй хтось допоміг і викликав швидку, кілька водіїв, які їхали за цією маршруткою, щось збирали по салону. Потім якісь люди вже викликали швидку.

Просидівши хвилин 10-15, бабуся зателефонувала моїй тітці. Ми відразу ж приїхали на ту зупинку (бо недалеко живемо) і побачили, що бабуся сидить на сонці вся в порошку з розірваною ногою. Рана була прикрита ватою. Через хвилин так 10 приїхало три швидких, поліція і пожежники. Поліція попросила водія викликати директора (прізвище його Артеменко). І коли приїхав директор і водій сказав, що це він, - директор почав давати задню і говорити що це не він.

Потім були крики нецензурною лайкою. І чому поліція не перевірила його документи? Бабусі у кареті швидкої надали допомогу. Після її відразу ж повезли в 17 лікарню, де прооперували ногу. Сьогодні (29.06.17) її ще раз прооперували і зараз роблять все можливе для того, щоб врятувати ногу. На даний момент вона в реанімації. З боку керівництва 507 маршруту за два дні не було жодного звернення чи допомоги.

Дідусь ходив у райвідділ Голосіївського району, де йому сказали, що поліція передала всі протоколи, але слідчий буде тільки завтра, тому і розгляд справи теж тільки завтра. Записали на 9 ранку", - передала слова внучки потерпілої Nastya Oli. "Перевізники не перевіряють технічний стан маршруток і тим самим ставлять під загрозу здоров'я та життя людей (і пасажирів, і водіїв). Винні повинні бути покарані. І це точно не водій маршрутки, якому теж добряче дісталося від вибуху, а саме керівництво за свою халатність", - додала вона.

"Бабуся намагається триматися. Поки діє знеболююче - говорить більш-менш, але як тільки починає виходити... це неймовірний біль. У поліції постійно передають справу від одного слідчого до іншого, відправляють з одного кабінету в інший. І тепер знову записали, здається, на 9 ранку в понеділок", - повідомила Марина 30 червня.

"У четвер вона перенесла другу операцію, зараз вона підключена до системи VAC, з допомогою якої відсмоктується вміст рани. Там не просто рана, там немає м'яких тканин (немає м'яса, просто дірка, видно кістку) і хімічні опіки. В понеділок ще буде третя операція. За ці 4 дні з боку керівництва 507 маршруту не було ані допомоги, ані дзвінка, НІЧОГО! Якщо є бажання і можливість допомогти фінансово, і якщо є хороший адвокат, напишіть мені", - повідомила Марина Музика.
Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Демілітаризувала" власна ППО: Біля Севастополя впав російський військовий літак (фото, відео)

четвер, 28 березень 2024, 23:23

Біля окупованого Севастополя впав російський літак, за даними окупантів, це міг бути Су-35. Про це повідомили місцеві пабліки, які зафіксували падіння палаючого літака і пілота, який катапультувався, передають Патріоти України. "Російське ППО як крок д...

Хто слова зодягне у музичні шати

четвер, 28 березень 2024, 23:01

Шукаю композитора. Я, зізнаюся, друзі, не поет, тим паче, не поет-пісняр. Але одного ранку проснувся з віршем у серці. Де й взялося це прекрасне диво — не знаю. Тільки встиг ввімкнути комп’ютер — вилилося хвилюючим текстом на екран. Перечитав, почистив...