У Києві влаштували напівдетективну операцію для порятунку кошеняти (відео)

​Рятувальники попросили не розголошувати її деталей, бо задля порятунку маленького життя діяли на межі формального дотримання закону.

Тварина без їжі та води тиждень голосила з-під даху покинутої і наглухо зачиненої будівлі, а поліція не могла зайти на об'єкт без дозволу власника, розповідають Патріоти України з посиланням на в сюжет ТСН.

Місцевий улюбленець, 3-місячне котеня, провалилося в димохід покинутої будівлі. Спершу людям було складно зрозуміти, звідки воно голосить. Будівля ж виявилася неприступною фортецею для рятувальників, поліції, і місцевих жителів. Захисники тварин спробували було потрапити на територію та врятувати кошеня, але перехожі подумали, що то мародери – і викликали поліцію. Правоохоронці ж кажуть, що без присутності представників власника будівлі будь-яка спроба потрапити на територію буде порушенням закону.

Споруда перебуває на балансі міністерства освіти. Додзвонитися на гарячу лінію журналісти не змогли. Тим часом один із рятувальників на свій страх і ризик видерся на дах і перевірив, чи жива ще тваринка, яка кілька днів у спеку провела без їжі та води. Спершу нікого не побачив, але потім встиг сфотографувати худорляву і виснажену істоту, котра виповзла поїсти скинутого корму.

Уже коли стемніло рятувальники таки відважуються на спецоперацію. Яким саме чином витягували кота – попросили не розголошувати. Головне результат – кіт у безпеці. У багатоповерхівці нарешті спатимуть спокійно – без нявкоту знадвору.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Уклонистов закапывают заживо": Росіяни поширюють черговий фейк про ТЦК (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 22:29

Телеграм-канали РФ поширюють відео, на якому нібито співробітник житомирського ТЦК та СП "закопує" ухилянта. Вони брешуть про те, що таким чином чоловіче населення, яке "відмовляється йти на фронт", намагаються залякати. Про це пише ЦПД, передають Патр...

"Ездок, скорее, сломает себе шею": Росіяни показали "геніальний" винахід проти дронів ЗСУ (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 22:02

"Щоправда, навряд чи подібне вітрило, причеплене з одного боку, врятує навіть від пращі. Їздок швидше зачепиться за гілку і зламає собі шию, що теж непогано", – зауважив він.