У Києві за одну ніч пограбували дев'ять поверхів будинку, поліції до того справи нема - соцмережі (фото злочинців)

Хлопець і дівчина вкрали безліч речей з тамбурів мешканців і спокійно зникли.

Київські грабіжники. Фото: соцмережі.

Багатоповерхівку в столичному мікрорайоні Осокорки, за адресою Григоренко, 14, пограбували пара зловмисників в ніч на 18 лютого. Про це повідомила група в Фейсбуці "Позняки Осокорки Харківський", передають Патріоти України.

Злодії проникли в будинок пізно вночі і почали обчищати тамбури квартир. Їх здобиччю стали дитячі велосипеди, ящики з інструментами та інші речі, які там зберігалися. При цьому, в під'їзді працює консьєржка, але літня жінка, за словами мешканців, спала. Потерпілих здивувало, з яким завзяттям і нахабством злодіям вдалося "пройтися" по дев'яти поверхах будинку.

"У нас в ночь с 17 на 18 по проспекту Григоренко 14, с 2 ночи до 5 утра ограбили 9 этажей (тамбур, общие двери на несколько кв.), при том что у нас консьерж. Вынесли 9 детских велосипедов и еще много чего! Открывали двери азотом и некоторые просто раскручивали ручку и перекусывали замок! Под утро проснулась консьерж и увидела девушку с парнем!" Ну и аплодисменты парню и девушке - это ж надо, 9!!! Я когда прочитал 9, я прозрел! Это ж надо быть такими максималистами - и стойкость, и упрямство!", - йдеться у повідомленні.

У поліції зафіксували за 18 лютого 211 крадіжок і 14 грабежів. Як виявилося, не один тільки будинок за адресою Григоренко, 14 піддався грабежу. Парочка злодіїв кілька разів обкрадали мешканців сусідніх будинків. "В ночь с 14 на 15 февраля обнесли 3 парадное на Григоренко 14, ломали замки, сосед услышал в 4 утра шум, но когда вышел они убежали. Украли тоже велосипеды. Вызвали милицию но ничего они не сделают!!! И вот в ночь на 18 те же обнесли еще и первое парадное!!!", - написала мешканка багатоповерхівки Ірина.

"Фото при краже с Григоренко 12. Они уже месяц обносят этот дом. Мусорам по..й. Григоренко 16 готовься!", - написав користувач Роман і виклав фото можливих зловмисників. Украдене злодії спускали на ліфті.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...