​У київському аеропорту затримано відомого «кіборга», котрий повертався додому після лікування (фотофакт)

В аеропорту "Бориспіль" біля Києва правоохоронці затримали Станіслава Корбаня, позивний "Барс". Вибухнув черговий скандал між правоохоронною системою країни та ветеранськими організаціями

Народний герой України Станіслав Корбань

Наразі «Барса» вдалося доправити до медзакладу, зазначають Патріоти України. Ось як все було у викладі нардепа Андрія Лозового.

В аеропорту "Бориспіль" був затриманий донецькими ментами Станіслав Карбань - легендарний кіборг Барс згідно ухвали судді Жовтневого райсуду Маріуполя Шатілової.

Звинувачення - відверто придурошні. Барса звинувачують в тому, що у зоні АТО (не у прифронтовій, а саме - на війні) він якийсь час пересувався на машині, на яку не мав документів.

Барс - справжній Герой. Розвідник. На передовій з лютого 2014 року (розвідоперації в Криму). Перший командир розвідгрупи ДУК ПС. На цей момент не маючи ніякого статусу (не за нагороди, а за країну!) виконує задачі вітчизняних спецслужб із знешкодження лідерів сепаратистів та російських диверсантів як у прифронтовій зоні, так і на окупованих територіях. Фактично два роки поспіль чи не кожен день свого життя ризикує життям, здоров'ям і свободою.

І от його, все-таки, затримали... На рідній землі! У мирному українському Києві!

Зараз райвідділ аеропорту "Бориспіль" (біля терміналу Б) забитий патріотами, найперше, бійцями добровольчих батальйонів та волонтерами. Підтягується все більше і більше людей. Ми з колегою і другом Volodymyr Parasyuk теж на місці.

Вимагаємо госпіталізації Барса.

Для мене цілком очевидно, що затримання Барса - провокація московських спецслужб. Ключову роль виконала маріупольська суддя Шатілова. Як секретар парламентського комітету з питань правової політики і правосуддя вже дав команду готувати скарги на цю москалицю у суддівській мантії до ВККС і Вищої Ради Юстиції.

Вчергове переконуюсь у правильності позиції нашої Радикальної партії Ляшко - звільнити усіх суддів і набрати нових з випускників юридичних факультетів.

Старі судді не лише перешкоджають розвитку країни через участь у корупційних схемах, віджимах бізнесів, політичних репресіях.

Старі судді становлять загрозу для держави. Адже в силу своєї продажності готові служити окупантам.

А по-справжньому швидко виправить ситуацію лише ешафот.

Дякую другу Титановому Jacksonу, що оперативно повідомив про ситуацію.

Барса госпіталізували у Бориспільську районну лікарню.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Під Єкатеринбургом зростає база зберігання танків, - військовий аналітик

субота, 20 квітень 2024, 16:30

За поточних темпів військових втрат і нинішніх обсягів нового військового виробництва у Росії закінчаться всі танки приблизно за 2-2,5 року. Такі підрахунки зробив військовий оглядач Covert Cabal, передають Патріоти України. Аналітик зазначає, що з поч...

Росіяни вбивають українців "просто так", а Захід, як і раніше, говорить про необхідність "терміново виділити" Україні ППО, - Олександр Невзоров

субота, 20 квітень 2024, 16:05

"Рік тому ми всі з жахом дивилися на пса на ім'я Крим. Тоді сталася така сама історія", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:. "Російськими бомбами було вбито цілу сім'ю, на р...