У Латвії затримали захисника російських шкіл Ліндермана

Поліція безпеки проводить обшуки за його місцем проживання.

Володимир Ліндерман. Фото: Соцмережі

У Ризі Поліція безпеки затримала активіста Володимира Ліндермана, який виступає на захист російських шкіл в Латвії, повідомляють Патріоти України. Про це розповіла його соратниця Оксана Челишева на своїй сторінці в Facebook.

«Только что в Иманте лицами в черной форме и в масках был похищен Владимир Линдерман. Эти люди подъехали к остановке, повалили Линдермана на землю и волоком протащили к минибусу. Внутри сидели еще несколько человек. Все в масках. На автобусе не было идентификации полиции», — написала Челишева.

Пізніше, за словами Челишевої, стало ясно, що так діє Поліція безпеки. Також вона повідомила, що за місцем проживання Ліндермана проводяться обшуки.

«Судя по имеющейся информации, маски-шоу организованы следственной группой по уголовному делу в связи с Родительским Собранием, которое было организовано РСЛ по поводу образования на русском языке», — відмітила вона.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...