У Львові на тротуар впав балкон (фоторепортаж)

Даний будинок є пам'яткою архітектури.

У Львові сьогодні зранку, 3 лютого, на вул. Степана Бандери у старовинному будинку впав балкон на тротуар. Про це IA ZIK повідомили очевидці.

Як зазначається, надзвичайна ситуація сталася у будинку, що розташований між корпусами НУ «Львівська Політехніка». Дивом ніхто не постраждав.

Як повідомили у Франківській РА, на третьому поверсі будинку по вул. С. Бандери, 35 обірвався елемент консолі (відійшла від металевої конструкції). Він упав на перила балкону другого поверху, внаслідок чого стався обвал балкону, інформує прес-служба Львівської міськради.

«Зараз на місці обвалу працюють аварійні служби. Місце обвалу обгороджено. Постраждалих немає. На 14.00 збираємо комісію за участю представників служби надзвичайних ситуацій, служб охорони історичного середовища. Буде проведено спільне комісійне обстеження щодо визначення подальших робіт з ліквідації аварії, оскільки цей будинок є пам’яткою архітектури»,– повідомив голова Франківської РА Тарас Гнида.

Опублікував: Церковний Цинік
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Чи є загроза прориву росіян до Курахового на Донеччині: Військовий експерт проаналізував спроможності окупантів

четвер, 2 травень 2024, 22:47

Тиск на Курахове у Донецькій області триватиме, але довести його до такого каталізуючого наступ рівня - нереально. Про це 2 травня під час телемарафону сказав військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко, передають Пат...

"Народу набирают п*здец, а все утилизируются": Окупант поскаржився на величезні втрати (відео)

четвер, 2 травень 2024, 22:05

Армія РФ зазнає великих втрат поблизу Часового Яру на Донеччині, через що в окупаційне військо набирають дедалі більше людей. Про це йдеться в перехопленій ГУР розмові російського окупанта, опублікованій у четвер, 2 травня, передають Патріоти України. ...