У Львові переселенка з Донецька школярці на останньому дзвонику бризнула перцевим балончиком в очі за український одяг, - Вікторія Бущева (відео)

Дитина втратила свідомість і впала (дівчина - алергик!), решта не одразу зрозумили що відбулося... А ота "прощавай молодість" не поспішаючи, посміхаючись поперло собі в магазин купити ковбаски(!). Поведінка поліції просто вразила.

Вчора для наших дітей, наших випускників СЗШ № 55 пролунав останній шкільний дзвоник. З самого ранку на подвір"ї школи віяло святом. Щасливі та водночас схильовані дівчата та хлопці танцювали свій прощальний вальс.

Потім в класі дивилися кіно про те як прийшли сюда ще першачками, як змінювались з року в рік, дорослішали. І ніби нічого надзвичайного, а тим більш поганого не передбачав цей святковий день, але ні...виявляється є ще людиська, в яких від одного виду щасливих облич дітей в українському
вбранні закіпає мозок і тоді ніби за клацанням пальцами ця потвора в людському обличчі прагне знищити все що не сприймає її внутрішній світогляд, підгодований совковим вихованням. Ситуація, яка склалася настільки обурила мене, що я не можу мовчати, не можу проковтнути і забути, і мушу поділитися з громадськістю.

Отже, після урочистостей діти разом з батьками у класі розділили коровай, пригостилися цукерками, святковим тортом, випили сік і почали розходитися по домах перебратися, бо за годину часу була запланована поїздка на природу. Декілька дівчат, все ще вбрані в український стрій, пішли зробили фотографії на майдан біля пам"ятника Степанові Бандері.

Зробивші фото, випускниці відійшли у затинок, ближче до колишнього кінотеатру "Дзвін" і 3-е з них передивлялися зроблені фото, а 4-а дівчинка в цей час розмовляла по телефону из своєю бабусею...І саме в цей час власне до цієї дівчинки (припускаю, що саме через те що її обличчя було відкрите, а решта дівчат опустили голови бо переглядали фото) ні сіло ні впало підходить підстаркувата жінка і
ПШИКАЄ ДИТИНІ в обличчя с ПЕРЦОВОГО балончика!!!

Дитина втратила свідомість і впала, решта дівчат не одразу зрозумили що відбулося, бо почули спочатку що ніби хтось скористався якимось аєрозолем, дезодорантом, тощо, а потім побачили як їх подруга падає, втрачає свідомість і зчинили гвалт. Дівчата швидко передзвонили однокласникам, що були неподалік, покликали батьків (ми разом з класним керівником знаходилися ще
в класі, школа через дорогу, одна з дівчат викликала швидку допомогу. А в цей час, ота "прощавай молодість" ніде не поспішаючи, посміхаючись поперло собі в магазин купити ковбаски(!!!).

Діти поділилися на групи, одна група разом із класним керівником залишилась з постраждалою, дівчинка не могла говорити, а перші хвилини не могла нормально дихати (дитина - алергик!), а друга група дітей оточили магазин, де знаходилась ця "мадам", щоб не дати їй втекти та притримати до приходу дорослих. Ми, батьки прибігли в той момент коли вона війшла з магазину і вже почала викрікати до наших дітей, що вони погані, причепилися до неї та не дають дороги.

Серед нас була мама постраждалої дівчинки, яка питалася цю особу навіщо вона таке зробила, що саме зробила дитина, що до неї було використано спецзасіб оборони??? На що та стара макитра сказала, що вона взагали не в курсі про що мова і що зараз її всі тут невідомо за що ображають.Тоді нами було виклинано поліцейський патруль, який ми чекали біля 10 хвилин, а вона в цей час постійно повторювала,
які наші діти не виховані, що вони її матюкали. Потім вона сказала, що вона застосувала балончик тому що дівчинка нібито лаялась на неї нецензурною лайкою. Потім знов відрікалась, що має балончик, і що ми не маємо права їй перешкоджати у пересуванні.

Все це говорилося виключно російською мовою, з особливим презирством та насмішками і що населення Львівщини всі є хамами і не виправдали її надій на те, що тут “гостеприемние люді”. З чого ми зробили висновок, що ця особа не є місцевою мешканкою, але і на туристку не схожа.

Поясню ситуацию щодо відеосюжету: ми перекрили їй доступ до речей в кульку, бо не знали де вона ховає той балончик, отже могло бути ще невідомо що, а враховуючи її поведінку та настрій, той балончик міг бути викорастиний в любу мить проти любого хто тут стояв поруч, зокрема і дітей. Поки ми сперичалися, один з хлопців однокласників побачив що з шматяної сумки, яка була у неї через плече виглядає той самий балончик, він вихопив його і показав на камеру, далі цей балончик і відео
було надано працівникам поліції.

Згодом було з'ясовано, що "зіркою" цього шоу є громодянка Б. 1943 р.н. з міста Донецьк(!!!), назвала себе особою, що приїхала з окупованої теріторії, при собі мала посвідчення особи члена спілки "Діти війни". СПІВПАДІННЯ??? НЕ ДУМАЮ!!!

А тепер УВАГА!!! Розв'язка!
Затриману особу, постраждалу дитину та її маму завезли в Галицький РВП, де відібрали пояснення. “Мадам” заявила, що використала проти дитини балончик з перцовою суміш'ю після того, як дівчинка ніби то сказала про неї нецензурною лайкою (при цьому зазначу, що жоден зі свідків події щодо цього опитаний не був! і підтвердження тому ніякого немає!!!тому що це брехня!), затриману відпустили і тепер, можливо, її чекає суд, де максимальне покарання за такий вчинок це адмінштраф. Задумайтеся люди, серед біла дня у центрі міста на очах у свідків наробила шкоди дитині і уникла відповідальності!!!

А щож постраждалі....А постраждалі получили по адміністративному попередженню (!!!) мама за неналежне виховання неповнолітньої дитини і дитина за НІБИТО нецензурну лайку...Без слів.... Де справедливість? Батьки! Ця “особа” скривдила дитину серед білого дня і з огляду на її поведінку ситуація може повторитись - попередьте своїх дітей, щоб були обачні.

А ще хочу додати що зло має бути покаране незалежно від того якою мовою воно послуговується - чи російською чи українською, польською чи мадярською,а таким “гостям” треба чітко дати зрозуміти що Львів - це місто де не будуть терпіти прихільників “рускага міра” які шаленіють при вигляді всього українського і втрачають розум. Тому всі ми сподіваємося на обєктивне розслідування правоохоронними органами цієї події. ПРОВОКАЦІЯМ - НІ! УКРАЇНА - ТАК !

Опублікував: Артем Ервін
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Після "СВО" буде нова війна": Соловйов розповів росіянам про їхні "блискучі" перспективи

четвер, 28 березень 2024, 20:52

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов розмріявся, що країна-терорист Росія зможе перемогти у війні проти України. До того ж, за його словами, це "перспектива" наступних кількох років. У той же час Соловйов закликав росіян готуватися до наступної...

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...