У Малайзії вбили брата Кім Чен Ина

За деякими даними, вбивці працюють на північнокорейські спецслужби

Брата лідера КНДР Кім Чен Ина убили в Малайзії. Про це пише ТАСС з посиланням на найбільше інформаційне агентство Республіки Корея Yonhap, інформують Патріоти України.

Агенство повідомляє, що Кім Чон Нам був убитий в аеропорту в Малайзії після нападу двох невідомих агентів жіночої статі з "отруєними голками." Підозрювані втекли з місця події і поліція вважає, що замовником вбивства виступила Північна Корея.

Йдеться про старшого зведеного брата лідера КНДР, який зник після страти їх дядька, був помічений в Малайзії. Імовірно він переховувався в Куала-Лумпурі, в будь-якому випадкуі його помітили в одному з ресторанів малайзійської столиці.

До смерті в грудні 2011 року попереднього керівника КНДР Кім Чен Іра, його старший син проживав в Китаї, однак після приходу до влади Кім Чен Ина перебрався в Південно-Східну Азію. За деякими даними, в минулому році він таємно їздив до Франції, де в одному з престижних університетів вчиться його син.

Як повідомлялося раніше, в ніч на неділю, 12 лютого, влада Північної Кореї провела чергові випробування балістичної ракети. Запуск був проведений з полігону в провінції Пхенан-Пукто.

США визначили тип ракети, яку випробовувала КНДР. Стратегічне командування збройних сил США заявило, що Північна Корея провела запуск ракети середньої дальності ураження.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Командир - козлина! Отправил на штурм, а себе забрал карту з деньгами и купили себе машину" - полонений окупант (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 8:40

Ростовцев Дмитро Володимирович, 20.07.1980, Саратовська область, 27-а стрілецька дивізія. . Командир обдурив, відправивши на штурм, забрав банківську картку солдата і купив собі на ці кошти авто. Ростовцеву вдалося втекти з розташування, але кордон пе...

Великі жертви не допомогли: Відхід Сил оборони з позицій не сприяє швидким тактичним успіхам росіян – ISW

понеділок, 29 квітень 2024, 8:24

Експерти Інституту вивчення війни вважають, що відхід Сил оборони з позицій від Бердичів, Семенівки та Новомихайлівки не сприяє росіянам у швидкому досягненні тактичних успіхів, і окупанти навряд чи зможуть досягти глибшого оперативно значущого проникн...