У Маріуполі 15-річна дівчина впала в алкогольну кому

Батько неповнолітньої буде притягнутий до адміністративної відповідальності.

У Маріуполі 15-річну дівчину доставили в лікарню в алкогольній комі. Як з'ясувалося, вона разом з подругою вживала шампанське в Центральному районі міста, а потім на автобусі поїхала додому. В дорозі їй стало погано, виходячи з салону авто, дівчина навіть впала, повідомляє прес-служба поліції Донецької області. Зараз дівчина перебуває в мед-установі, правоохоронці встановлюють, де саме вона з подругою купувала алкоголь.

"Зараз її життю та здоров'ю нічого не загрожує. Раніше ця сім'я в поле зору правоохоронців не потрапляла. Батько неповнолітньої буде притягнутий до адміністративної відповідальності за неналежне виконання ним обов'язків по вихованню дитини (ст. 184 Купап). Магазин, в якому було придбано спиртне, встановлюється", – зазначають правоохоронці.

Але незрозуміло, чи є правдивою інформація про шампанське. Цілком можливо, що вони вживали різні спиртні напої, але не зізналися.

Опублікував: Церковний Цинік
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Французький генерал прокоментував ідею Макрона про участь у війні в Україні

субота, 4 травень 2024, 22:44

Гучні заяви президента Франції Еммануеля Макрона про відправлення військ в Україну не мають під собою реальної основи. Французькі збройні сили наразі не готові до інтенсивних бойових дій, які відбуваються на фронті в Україні. Про це заявив французький ...

ЗСУ поспішають використовувати ATACMS, поки росіяни не адаптувалися – Newsweek

субота, 4 травень 2024, 20:43

Російська армія за час війни, розв'язаної РФ в Україні, продемонструвала вміння адаптуватися до нової зброї, яка з'являється у розпорядженні ЗСУ. Ймовірно, війська РФ вже розпочали цикл адаптації до застосування американських далекобійних балістичних р...