У Маріуполі в День визволення міста провели військовий парад (фото, відео)

Містяни та українські військові взяли участь в урочистих заходах.

Урочистості в Маріуполі. Фото: donpress.comУ Маріуполі Донецької області в честь Дня визволення міста провели парад військової техніки і фестиваль під егідою полку «Азов», повідомляють Патріоти України.

В урочистих заходах взяли участь військовослужбовці полку «Азов», бійці Нацгвардії України, морської піхоти, 56-й ОМПБР, Донецького прикордонного загону, Маріупольського загону морської охорони і працівники поліції ГУНП в Донецькій області.

Нагадаємо, День визволення Маріуполя відзначається з нагоди визволення міста від бойовиків «ДНР» 13 червня 2014 року.


Джерело: Donpress
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Це не має сенсу, тому що...": Луцький нардеп Палиця розповів, чому не ходить на засідання у Раду

вівторок, 30 квітень 2024, 14:00

Луцький депутат Ігор Палиця заявив, що не ходить на засідання у Раду, бо не хоче знаходитись під одним дахом з представниками колишньої ОПЗЖ. Про це повідомили журналісти Bihus.іnfo, передають Патріоти України. "У розпал війни сесійна зала Верховної Ра...

Про це, на жаль, досі не всім відомо, але без Сталіна не було б Другої світової війни, - журналіст

вівторок, 30 квітень 2024, 13:53

"Про це, на жаль, досі не всім відомо... 28 квітня 1939 року нацистський диктатор Адольф Гітлер заявив про денонсацію Польсько-Німецького договору про ненапад 1934 року. Стало зрозуміло, що Друга світова війна невідворотна", - пише журналіст Павло Бонд...