"У Машки Захаровой полезла жёлчь через уши" - Злий одесит про госпіталізацію речниці МЗС РФ

Блогер іронічно поцікавився, де буде лікуватися Захарова: у країні з "найкращою медициною" чи в якійсь "гейропейській глушині".

Марія Захарова. Фото:http://tvzvezda.ru/

Блогер Олександр Коваленко пояснив що саме сталось із речницею російського МЗС Марією Захаровою. Про це він написав на власній сторінці в Facebook, інформують Патріоти України.

Як стало відомо, російські ЗМІ поширили інформацію, що очільниця департаменту інформації російського Міністерства закордонних справ Марія Захарова була госпіталізована до однієї з найкращих московських лікарень. За словами журналістів, у дипломата діагностовано серйозне захворювання, щоправда, не повідомляється яке. Лікарі зауважили, що причиною госпіталізації є виснаження у зв’язку із інтенсивною роботою. Наразі про жодні подробиці госпіталізації дізнатись не вдалося. Також не було оприлюднено і жодної офіційної заяви від російського зовнішньополітичного відомства.

Олександр Коваленко з цього приводу написав:

"У Машки Захаровой полезла жёлчь через уши. Интересно, где лечится будет, в стране с самой лучшей медициной или каком нибудь гейропском захолустье? А вообще... Кобзон, Задорнов, Захарова... От злости прям всех и корчит. Добрее надо быть."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...