"У мене записано, що у вас уже тиждень тепло..." - Олександр Горобець

Маразми київської влади

Це просто безумство: на календарі останній день другого місяця осені, на дворі температура опускається до нуля (+1 - +2), а в центрі Києва (п’ять хвилин їзди до Хрещатика!) будинок (та не тільки ж наш!) залишається без тепла.
Із 19 жовтня ц.р. рідні уперто телефонують на «гарячу лінію» Київської міськдержадміністрації, щоб посигналити: не перетворюйте нас у моржів! Годі знущатись! У декого з мешканців булинку є малі діти, як їм мешкати у квартирах, де внутрішня температура приміщень не перевищує 7-8 градусів тепла? Це явний морозомор, винищення українців як нації.

Телефон відключено. Аби не набридали.

І ось нарешті нині надвечір у телефонній трубці пішов довгожданий сигнал по лінії 15-51. Як же ж защебетали мої рідні: «ой, робіть же ж щось!», «подайте ж і нам тепло! Замерзаємо!».

Відповідь гідна відтворення на театральній сцені. З міськдержадміністрації безапеляційно відповідають: «Так у ваших квартирах давно ж уже тепло…»?
Як таке може бути? Ми що, втратили відчуття реальності? Невже ми так уже перемерзли, що не відчуваємо тепла? І кімнатний термометр просто таки бреше, показуючи +7 градусів тепла. На Хрещатику, у високому кабінеті краще всіх знають, що у нас на поверсі… Ташкент.

Пані, до якої ми стукалися 12 діб безперервно, заявила, як обухом дала по голові:
-У мене записано, що ваш будинок до опалення підключений ще 25 жовтня. Так що у вас повинно бути тепло…

За класикою жанру ми всі б мали аплодувати, бо, виявляється, ми вже гріємось, черінь у нас давно гаряча, а ми чомусь дурні тупцюємо у валянках та кожухах, не виключаємо цілодобово калорифери, даючи страшенні додаткові прибутки тому ж таки «Київенерго». Крім того, нас усіх змусять плати за кілокалорії тепла аж із 25 жовтня. Дурня, якої світ не бачив…

Біжу до сусідів, може це нашу хату у якийсь там особливий спосіб «вирізали» з тепломережі, дзвоню в двері. Звідти виглядають бідові, закутані в оренбурзькі пухові платки (спасибі раші!), люди.

Як ж ти паскудна і брехлива, київська владо! ВІД ТЕБЕ МОЖНА ПРОСТО ЗБОЖЕВОЛІТИ. Кличкомаразм у дії.

Опублікував: Олександр Горобець
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Підривають ППО: ЗСУ готують “подарунок” на інавгурацію Путіна, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 4:15

Краснодарський край Росії у ніч проти 27 квітня атакували безпілотники. Попередньо, удари було завдано по НПЗ "Словʼянськ-ЕКО", бітумному заводу, Ільському НПЗ і низці інших об'єктів. Після атаки на деяких об'єктах виникла пожежа. Також повідомляється ...