У мережі почали збір грошей для сім'ї загиблого під Авдіївкою бійця

У нього залишився 8-місячний син

У мережі почали збір коштів для сім'ї загиблого в боях з російсько-терористичними військами під Авдіївкою капітана Андрія Кизило. Про це на своїй сторінці в Facebook написала журналіст Ірина Касьянова.

"Друзі, сім'я капітана Андрія Кизило, який загинув під Авдіївкою, у якого залишився восьмимісячний син, відчуває зараз проблеми з фінансами. Якщо хтось хоче надати допомогу дружині, ось її карта 5168 7573 0463 3961 в Приватбанку, на ім'я Кизило Оксана Богданівна", - зазначила вона.

"Зараз вони живуть в Білій Церкві. Прикро, що доводиться залучати простих людей для допомоги родині воїна, українського офіцера, красеня, який віддав найдорожче, що у нього є - життя. Цей хлопчик загинув - він товариш моїх дітей і їхніх друзів, які теж віддають борг Батьківщині, і які попросили (про нього. - Ред.) опублікувати, щоб допомогти родині. Таких же, як він 23-24-річних пацанів-офіцерів ", - додала журналіст.

Касьянова уточнила, що контакти самої дружини загиблого Героя АТО дадуть в 72-й бригаді вранці 31 січня після того, як поговорять з нею.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗСУ поспішають використовувати ATACMS, поки росіяни не адаптувалися – Newsweek

субота, 4 травень 2024, 20:43

Російська армія за час війни, розв'язаної РФ в Україні, продемонструвала вміння адаптуватися до нової зброї, яка з'являється у розпорядженні ЗСУ. Ймовірно, війська РФ вже розпочали цикл адаптації до застосування американських далекобійних балістичних р...

Подробиць поки що не розповідає: Трамп виношує "мирний план" для України - ЗМІ

субота, 4 травень 2024, 20:14

Кандидат від Республіканської партії на виборах президента США Дональд Трамп розробив детальний план мирного завершення війни в Україні. Однак, до виборів його розголошувати не будуть. Про це повідомляє The Telergaph із посиланням на джерело, близьке д...