У міністрів та губернаторів попереду безсонна ніч: Луценко анонсував арешт топ-чиновника

Глава ГПУ уточнив, що кандидат в арештанти - не депутат.

Луценко Ю. Фото: rbc.ua

На підписі в генерального прокуратури Юрія Луценка перебувають документи від НАБУ щодо оголошення підозри на одного з топ-чиновників, повідомляють Патріоти України з посиланням на "РБК-Україна".

"Зараз на моєму столі перебувають матеріали, які я повинен підписати за підозрою на одного з топ-чиновників країни", - розповів Луценко під час візиту до Брюсселя. За словами генпрокурора, нині "юридичні служби його обробляють". Він також уточнив, що це не депутат.

Луценко також зазначив, що "у нас є 1700 вироків за цими (корупційними) справами. З іншого боку людей цікавить не це. Їх цікавить, коли будуть результати протидії сучасній владі категорії А. А це виключно монополія НАБУ. Тому я перебуваю в досить делікатній ситуації", - сказав Луценко.

Генпрокурор розповів, що у НАБУ зараз близько 120 справ у судах, 40% з них - за спільними матеріалами з ГПУ. Тим часом триває розслідування щодо "акваріумної" справи, пов'язаної із керівником Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назаром Холодницьким. Рішення можуть ухвалити через два тижні.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою – нічим відбиватися - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...

У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова офісу президента Андрій Єрмак - Бутусов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 2:35

Сам президент Володимир Зеленський у рейтинг Time не потрапив, і ми розуміємо чому - Зеленський давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні давно вже ухвалює Єрмак. . За «політичну діяльність...