У Мюнхені затримали українця, колишнього бійця батальйону "Київська Русь" Юрія Старова (відео)

Українського військового оголосили в розшук Інтерпола за рішенням незаконного суду окупованого Криму

У Мюнхені затримали українця Юрія Старова, що служив у батальйоні "Київська Русь".Про це в ефірі Еспресо.TV розповів адвокат Олег Березюк, інформують Патріоти України.

"Юрій Старов колись очолював у Феодосії підприємство з пошиття парашютів. Було порушено кримінальну справу начебто за зловживання службовим становищем. Рішенням Сімферопольского суду наш Інтерпол оголосив його у розшук. Коли він перебував на посаді, до нього не було претензій. Це почалося, коли він став військовослужбовцем 11 батальйону територіальної оборони", - розповів адвокат.

Березюк уточнив, що військового оголосили в розшук Інтерпола за рішенням незаконного суду окупованого Криму.

"Він летів у США на виставку парашютної техніки, робив пересадку в аеропорті Мюнхена, його затримали. Він перебуває в камері попереднього увязнення. Наш Інтерпол, хоча ми не визнаємо рішення судів окупованого Криму, чомусь оголосив його в розшук. Ми звернулися до нашого консульство, яке рішення прийме німецька сторона, поки що не знаємо", - додав адвокат.



Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...