У Москві рахують збитки: Ціна на нафту рухнула

8 березня ціна на нафту марки Brent на Лондонській біржі різко знизилась, досягнувши мінімального рівня $ 52,94 за барель.

Ціна на нафту марки Brent на Лондонській біржі різко знизилась. Фото hvylya.netНа торгах в Лондоні ціна на нафту марки Brent опустилася нижче позначки $ 53 за барель, установивши рекорд падіння протягом дня з початку року, повідомляють Патріоти України із посиланням на РБК.

У середу, 8 березня, торгова сесія почалася у відмітки $ 55,62 за барель, у другій половині дня ціна стала стрімко падати, досягнувши мінімального рівня $ 52,94 за барель. Останній раз на цьому рівні нафту марки Brent продавали на початку грудня 2016 року.

Станом на 22:47 мск травневий ф'ючерс на Brent в Лондоні торгувався біля позначки $ 53,02 за барель. Падіння ціни за день на цей момент склало 5,19%, що також стало рекордом з початку 2017 року.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У мене немає жодних сумнівів, що позавчорашній підпал берлінського заводу – це справа рук російської агентури, - соціолог Ейдман

понеділок, 6 травень 2024, 23:33

"Криваве літо 2024-го? За даними Financial Times, Росія активізувала свої зусилля з підготовки саботажу, пожеж і атак на інфраструктуру в Європі", - пише російський соціолог-емігрант Ігор Ейдман у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та ...