"У нас все будет хорошо, а вот россиянам стоит подумать о своем будущем", - волонтер Кабакаєв

Пересічні громадяни РФ дуже люблять критикувати "хохлів" та усе, що в відбувається в Україні, однак їм би дуже не завадило придивитися до останніх подій у власній країні.
Росіянам у телевізорі знов пообіцяли, що "хохли замерзнуть"? Ілюстрація: соцмережі.

"Все праздники я наблюдаю как с экранов ТВ РФ несется разная чушь в сторону Украины и нашего правительства. Какой я для себя сделал вывод: Наша власть может быть плохая или хорошая, но только мы за нее в ответе и только мы можем ее парафинить, сносить, заменять и работать с ней", - пише волонтер Семен Кабакаєв на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України, та продовжує:

"Мы сами будем решать, какие книги нам покупать, какие издавать, какие ввозить, а какие нет.

Мы сами будем выбирать, какое кино нам показывать, не нужно нам навязывать свои стандарты.

У нас есть своя церковь, не нужно нам настраивать храмов и засылать в них агентов ФСБ.

Я вижу, как вас коробит от того, что мы с каждым месяцем все ближе к вступлению в ЕС и в НАТО. Я прямо вижу это на каждой вашей передаче, круглых столах и других площадках.

Сконцентрируйтесь на себе, у вас закрылся резервный денежный фонд, за последние несколько лет войны с Украиной вы его исчерпали. У вас в каждой области разруха и беднота. Санкции скоро додавят и экономика пойдет на спад, тогда вы исчерпаете последние ресурсы, о последствиях думайте сами.

А у нас все будет хорошо, мы проведем успешные реформы, вступим в ЕС, НАТО и навсегда отойдем от той философии, которую вы пытались навязать последние десятилетия".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед терактом у Крокусі проходила спецоперація! Затримали групу бійців. Помітили дивну зброю - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:15

У Росії 22 березня стався теракт у «Крокус Сіті Холі». Загинуло багато людей, також є постраждалі. Незадовго до теракту біля «Крокусу» затримали групу спортсменів. Але чому? Що там відбувалося? Як Кремль заплутався у своїх словах коментуючи теракт? Куд...

Полковник "вирішує питання": Начальника ТЦК Рівного викрили в любовних пестощах з підлеглими під іконою у робочому кабінеті (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 3:25

Начальник Рівненського ТЦК підполковник Олександр Ярмошевич потрапив до сексуального скандалу. У мережі з'явилося відео, як він на робочому місці цілується з кількома колегами. Пресслужба Рівненського територіального центру комплектування та соціальної...