У НАТО ні ногою: Сербія заявила про "вірність Росії"

Сербський президент Олександр Вучич відмовився приєднуватися до антиросійських санкцій Євросоюзу.

Олександр Вучич і Володимир Путін. Фото: Комсомольська правда

Президент Сербії Олександр Вучич заявив, що дорожить дружбою з Росією, тому не стане приєднуватися до антиросійських санкцій Євросоюзу, повідомляють Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

Також його країна ніколи не піде в НАТО. Таку заяву він зробив в інтерв'ю німецькому виданню Rheinische Post.

"Я постійно заявляю, що ми ніколи не приєднаємося до санкцій Європейського союзу проти Російської Федерації", - сказав він.

При цьому Вучич похвалився довірливими стосунками з главою РФ Володимиром Путіним.

"Я дуже добре його знаю і відчуваю до нього величезну повагу. І я знаю, що Сербія може покластися на нього. Тричі у терміновому порядку мені була потрібна його допомога, і тричі я відразу ж зміг зв'язатися з ним по телефону", - розповів він .

9 травня 2018 року Вучич побував у Москві і взяв участь у параді до Дня перемоги на Червоній площі і акції "Безсмертний полк".

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У разі повернення в Білий дім Трамп вимушений буде допомагати Україні, - Сергій Таран

четвер, 2 травень 2024, 0:15

"Трамп обіцяє не допомагати Україні, якщо Європа не буде допомагати так само, як і США. І це означає, що Трамп вимушений буде допомагати Україні хоча б тому, що в останні місяці американської невизначеності – коли в Конгресі довго не могли проголосуват...