У Нью-Йорку знайшли повішеною відомого модного дизайнера

У минулому році спеціалізоване американське видання визнало Кейт Спейд одною з найуспішніших бізнесвумен у індустрії моди.

Дизайнера Кейт Спейд знайшли мертвою. Фото: ЗМІУ Нью-Йорку в квартирі знайшли мертвою відомого дизайнера Кейт Спейд, яка є засновницею бренду Kate Spade New York, повідомляють Патріоти України з посиланням на TMZ . Їй було всього 55 років.

Точна причина смерті жінки невідома, але є підозри, що це самогубство. Нібито Кейт Спейд повісилася, скориставшись шарфом, прив’язаним до ручки дверей спальні.

Також є інформація, що вона залишила передсмертну записку. Кейт Спейд у 1993 році створила бренд Kate Spade New York. Спочатку вона займалася лише дизайном сумок, але пізніше стала випускати також одяг, аксесуари, парфуми і предмети інтер’єру.

У 2006 році вона продала свій бренд, а в 2017 році його викупив виробник аксесуарів Coach. Сама Спейд у 2016 році створила нову марку Frances Valentine.

Смерть Кейт Спейд

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...