У Нью-Йорку знайшли повішеною відомого модного дизайнера

У минулому році спеціалізоване американське видання визнало Кейт Спейд одною з найуспішніших бізнесвумен у індустрії моди.

Дизайнера Кейт Спейд знайшли мертвою. Фото: ЗМІУ Нью-Йорку в квартирі знайшли мертвою відомого дизайнера Кейт Спейд, яка є засновницею бренду Kate Spade New York, повідомляють Патріоти України з посиланням на TMZ . Їй було всього 55 років.

Точна причина смерті жінки невідома, але є підозри, що це самогубство. Нібито Кейт Спейд повісилася, скориставшись шарфом, прив’язаним до ручки дверей спальні.

Також є інформація, що вона залишила передсмертну записку. Кейт Спейд у 1993 році створила бренд Kate Spade New York. Спочатку вона займалася лише дизайном сумок, але пізніше стала випускати також одяг, аксесуари, парфуми і предмети інтер’єру.

У 2006 році вона продала свій бренд, а в 2017 році його викупив виробник аксесуарів Coach. Сама Спейд у 2016 році створила нову марку Frances Valentine.

Смерть Кейт Спейд

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...