"У нього дах поїхав. Путін - психічно нездоровий" - російський журналіст

На початку свого правління російський президент гарантував своїй еліті багатства, процвітання, свободу пересування і продовження збільшення їх впливу. Тепер він став тією людиною, яка заважає олігархам жити.

Путін. Фото:Корреспондент.net

Російський журналіст Іван Яковина переконаний, що президент Росії Володимир Путін є клінічно нездоровою людиною. Таку думку він аргументував вчинками президента за останній період. Про це він заявив в прямому ефірі 24 Каналу, зазначають Патріоти України.

"З Путіним трошки цікава та незвичайна ситуація. Річ у тім, що, мені здається, що Путін клінічно нездоровий, тобто психічно. Тобто у нього дах поїхав", – зазначив журналіст.

За його словами, він у першій три четверті свого правління робив абсолютно нераціональні речі. Він гарантував своїй еліті багатства, процвітання, свободу пересування і продовження збільшення їх впливу.

Він був раціональним вибором для цієї еліти. Вони за нього стояли горою, тому що він робив їм добре.

"Останню чверть свого правління він пішов ірраціональним шляхом, він став перешкодою для існування російської еліти. Тобто він став тією людиною, яка заважає їм жити. Через нього ввели санкції і через нього зараз не пускають на Захід," – додав Яковина.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...