У Петербурзі від численних травм помер культовий російський кінорежисер

Ернест Ясан потрапив в серйозну ДТП і отримав множинні переломи і струс мозку.

Помер кінорежисер Ернест Ясан. Фото: rusjev.net

Вранці 10 травня в Петербурзі помер 82-річний режисер Ернест Ясан, автор багатьох фільмів і серіалів, повідомляють Патріоти України з посиланням на rusjev.net. Про трагічну подію розповіли друзі кінорежисера. Інформацію підтвердили на «Ленфільмі».

Ясан потрапив в серйозну ДТП 27 квітня. Він отримав множинні переломи і струс мозку. Режисер залишався в реанімації.

Про дату і час прощання з Ернестом Ясан буде повідомлено пізніше.

Ернест Ясан з 1966 року працював на кіностудії «Ленфільм». Є режисером фільмів «В моїй смерті прошу винити Клаву К.», «Сон в руку, або Валіза», «Нечиста сила», декількох серій серіалів «Кріт», «Агент національної безпеки» та інших.
Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...