У Польщі через землетрус загинули вісім шахтарів

Підземний поштовх магнітудою 3,4 бала стався ввечері 29 листопада в районі мідної шахти "Рудна". Рятувальні роботи тривали більше доби. Дев'ятьом шахтарям вдалося врятуватися.

Внаслідок обвалу шахти, спричиненого землетрусом, загалом загинули вісім гірників. Про це повідомляє польській телеканал TVN24.

"Тіла трьох шахтарів рятувальники знайшли поруч один з одним. Таким чином трагічний землетрус забрав життя восьми людей" - сказав директор шахти Рудна Павел Марковський.

Раніше повідомлялося про чотирьох загиблих гірників. Пізніше рятувальники знайшли п’яту жертву. Директор шахти заявив, що землетрус у Рудні виявився найбільшою трагедією в компанії KGHM за останні 55 років: "Рятувальна операція тривала 24 години, ми робили все, щоб врятувати шахтарів, але на жаль програли" - зазначив Марковський.

Землетрус на території мідної копальні стався у вівторок увечері на глибині 1100 метрів. В епіцентрі земних поштовхів працювали 30 гірників. Дев’ятеро з них отримали поранення, п’ятьох доставили до лікарні.

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог "підняв свою ганчірку у багатоквартирній забудові": Російські окупанти захопили Архангельське - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 0:55

Російські окупанти захопили село Архангельське Донецької області. Ворог підняв свій триколор у багатоквартирній забудові. Про це повідомляє DeepState. . "Ворог окупував Архангельське, піднявши свою ганчірку у багатоквартирній забудові. Крім того, в об...

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...