У Польщі на ремонті старовинного собору загинув українець

Робітник, яким був громадянин України, увійшов на риштування на висоті 35 метрів і впав на нижчий ярус.

Фото: andy-travel.com.ua.Ремонт Маріацької базиліки (Внебовзяття Пресвятої Діви Марії) у Ґданську триває вже багато тижнів, храм обставлений риштуваннями. Неділя 29 жовтня для робітників була вихідним, проте, як встановила поліція, двох працівників викликали через надзвичайну ситуацію, повідомляють Патріоти України з посиланням на Польське радіо.

За попередніми даними, на висоті 35 метрів почала збиратися вода і робітники мали її викачати. Один з чоловіків увійшов на риштування і впав на нижчий ярус. Унаслідок отриманих травм він помер на місці. Як повідомила речниця Міської комендатури поліції в Ґданську Маґдалєна Ціска, причина смерті 41-річного громадянина України встановлюється. Більше інформації з’явиться після розтину тіла загиблого.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 24 квітня. Що українці готували Євсеїв день для збереження здоров'я

середа, 24 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 24 квітня за новим стилем вшановує Саву Стратилата і з ним 70-ти воїнів, преподобного Саву Києво-Печерського та Єлизавету Чудотворницю, а також вшановує пам'ять великого мученика Євсевія Нікомідійського, що поклав життя зарад...

Колись росія жахнеться своїх втрат: "Из сотни бойцов - 10 сбежало, остальные погибли", - полонений загарбник про свій підрозділ та про себе (відео)

середа, 24 квітень 2024, 6:15

Гурянов Євген родом з Курганської області. На війну росіянину порадили піти люди з органів опіки. Пообіцяли сина до інтернату не забирати. Росіянин у полон потрапив випадково. Каже, взагалі йшов до своїх, а знайшов українських бійців. Найбільше на тере...