У "ПриватБанку" відбулися зміни: Стало відомо, якими тепер будуть платіжні операції

При сплаті комунальних платежів через каси ПриватБанку заклад братиме від 1% від суми за оплату тепла, води та електроенергії.

Після процесу націоналізації «ПриватБанк» не буде переглядати доцільність зміни розміру комісії за сплату по комунальним послугам. Про це у суботу, 31 грудня, повідомляє прес-центр банку.



Таким чином при сплаті комунальних платежів через каси ПриватБанку заклад братиме від 1% від суми за оплату тепла, води та електроенергії. До трьох гривень банк братиме за сплату інших комунальних платежів. «При оплаті через термінали самообслуговування ПриватБанк буде знімати комісію в 2 гривні при будь-якому платежу. Використовуючи для цього систему Приват24 комісія за користування буде складати всього одну гривню», - зазначили у прес-службі.



В той самий час наголошується, що без комісії будуть і в подальшому сплачувати всі володарі пенсійних карток. Також без комісії можна оплачувати комуналку тих підприємств, які мають прямий договір з банком. Також наголошується, що з початком 2017 року без додаткових комісій будуть прийматися платежі і від таких осіб, які не мають жодного договору з ПриватБанком (не мають ніякої картки закладу або будь-якого рахунку). Також колектив банку вітає українців з наступаючими новорічними та різдвяними святами.

Опублікував: Церковний Цинік
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Гуманизм привел к массовой бойне": Пропагандист Кремля пожалкував, що по Донбасу не вдарили ядерною зброєю

четвер, 25 квітень 2024, 19:42

Російський пропагандист вважає, що давно треба було завдати ядерного удару по Україні. Мовляв, тоді б "усього цього не було". Про це пише журналіст Денис Казанський у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. Йдеться про Z-блогера Владислава ...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно