У "Радіо Вести" останні ефіри

Працівники заявили про те, що звільняються з радіостанції

Про це в п’ятницю повідомили ведучі в ефірі радіостанції, передає lenta.com.ua, інформують Патріоти України.

«Починати ще одну віху всередині війни – це недоцільно. Особисто я припиняю співпрацю з «Радио Вести», так само робить дуже багато моїх колег. Ви, вочевидь, чули, що звільняється генеральний продюсер Віталій Докаленок, шеф-редактор інформаційної служби Ольга Куришко», – заявив ведучий Дмитро Тузов.

Відзначається, що мовлення радіо має бути припинено через відмову Національної ради з питань телебачення і радіомовлення продовжити ліцензію замовнику.

«Ми просто хочемо підбити невеликий підсумок, можливо, сказати вам: «До побачення»... По суті справи, це наші останні ефіри. Можливо, ще будуть ефіри, можливо, ще буде ефір у вівторок», – повідомили ведучі.

Як повідомлялося раніше, Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 24 лютого перенесла розгляд питання про продовження строку дії ліцензії «Радио Вести» (ТОВ «ТРК «Дивосвіт») на мовлення у Києві на 3 березня.

Днем раніше Нацрада відмовила «Радио Вести» (ТОВ «ТРВК «Мастер») у продовженні ліцензії на мовлення в Харкові.


Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів, - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...