У результаті стрілянини, що сталася у штаті Вісконсін, загинули чотири людини

Одним із загиблих виявився поліцейський. Чотири людини, у тому числі поліцейський, загинули у результаті стрілянини, яка сталася у штаті Вісконсін. Це повідомлення належить начальнику поліції округу Еверест Воллі Спарксу.

Спаркс повідомив, що згідно з оприлюдненими попередніми даними трапилася "побутова сварка". Вона закінчилася стріляниною. Так, ідбулося відразу три інциденти з інтервалом у кілька хвилин.

Сам Спаркс повідомив, що упродовж дня у поліцію сусіднього зі Скофілдом міста Ротшилд надійшов дзвінок про сварку, яка спалахнула у місцевому відділенні одного з банків. Далі у службу порятунку почали надходити повідомлення про стрілянину у тому ж банку. На момент прибуття правоохоронців на місце події сам нападник вже встиг сховатися.

До речі, через кілька хвилин два інциденти зі стріляниною трапилися у сусідньому Скофилде. Перший стався в розташованому там офісі юридичної фірми, а другий пізніше у житловому будинку.

Спаркс не повідомив про деталі того, що сталося і не назвав імена загиблих. Він відмовився говорити про зв'язок між інцидентами, заявивши лише, що по даній справі "затриманий один підозрюваний".

Експерт звернув увагу, що "подальшої загрози для суспільства немає", підкресливши, що у даний момент проводиться розслідування. Тому влада саме з цієї причини утримується від коментарів.

До речі, у цілях безпеки у двох згаданих містах тимчасово закрили усі школи.

Опублікував: Тетяна Сокот
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Чеські політики зробили вже кілька заяв, що Україна має отримати таку ж підтримку Заходу, як і Ізраїль, - Голобуцький

вівторок, 16 квітень 2024, 12:40

"Чеські політики зробили вже кілька заяв, що Україна має отримати таку ж підтримку Заходу, як і Ізраїль під час удару Ірану. Міністр з європейських справ Чехії Мартін Дворжак висловив жаль, що повітряний простір України не захищається з тією самою енер...