У РФ розповіли, коли терорист Захарченко стане президентом України

Велику роль у цьому процесі відводять Надії Савченко.

Ватажок терористів "ДНР" Олександр Захарченко зможе стати президентом України, якщо народний депутат України і "стовідсотковий президент" Надія Савченко не буде заперечувати. Таку думку "Обозревателю" жартома висловив російський публіцист, блогер, аналітик Володимир Голишев, коментуючи тематичну публікацію на сайті РЕН-ТВ.

"Если Савченко не будет возражать, то, думаю, он станет президентом. У Украины ведь уже есть "стопроцентный президент" - Надежда Савченко. Она ведь говорила о том, что у нее есть стопроцентные шансы стать президентом. Поэтому Захарченко нужно обращаться к ней", - сказав він.

Голишев додав: "У них неплохие отношения, я думаю, они смогут поделить власть в Украине. У Захарченко большой опыт хозяйственной деятельности, следовательно, он мог бы сменить Владимира Гройсмана на посту премьер-министра Украины, в то время как Савченко могла бы стать главой государства", - пожартував публіцист.

Раніше стало відомо, що на сайті РЕН-ТВ опубліковано думку політолога Андрія Іванова про те, що нібито Захарченко стане президентом України. При цьому єдина можливість для президента України Петра Порошенка не допустити подібного сценарію – продовжувати війну на Донбасі.

Опублікував: Церковний Цинік
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

І так було не солодко, а тепер геть зле: У окупантів під Кришками настали дуже важкі часи

середа, 8 травень 2024, 8:24

Перші поставки довгоочікуваної американської допомоги вже відчувається на фронті. І це лише "квіточки" для росіян. Якщо ворог наважиться на літній масований наступ, щоденні втрати поб'ють усі його м'ясні рекорди. На лівобережному плацдармі Дніпра наша ...

Народні прикмети на 8 травня. Чоловікам цього дня варто бути обережними з жінками. І не плануйте весілля

середа, 8 травень 2024, 7:05

Православна церква України 8 травня за новим стилем вшановує пам'ять апостола і євангеліста Іоанна Богослова і преподобного Арсенія Великого. За старим стилем у свято сьогодні вшановують апостола і євангеліста Марка. У ґ свято 8 травня наші предки сіял...