"У РФ Савченко тримали у санаторії та на конспіративній квартирі ФСБ і просто привозили на суди", - Лозовий (відео)

Ось вам і "остання надія" України. А що, ми самі її так назвали свого часу.

Нардеп Андрій Лозовий підмітив цікаву деталь у перебуванні Надії Савченко на території РФ. Спочатку аналізуємо, що сказав екс-командир батальйону Донбас.

Далі, додаємо інформацію від Лозового, ну а, висновки кожен зробить самостійно, хоча здається, що для більшості вже все цілком очевидно:

"Рано чи пізно це мав хтось сказати вголос. Є всі підстави вважати, що Надія Савченко насправді не сиділа у в'язниці, а все це був спектакль, зрежисований у Москві.

Вони, на жаль, змогли нас обдурити і нашими ж руками зробити з нею героїню-мученицю. Щоб тепер вона доносила ті тези, які їй диктує її куратор Медведчук та його кремлівські господарі.

1. Зверніть увагу на її колір шкіри після її нібито виходу з тюрми. Будь-яка людина, яка перебувала за ґратами підтвердить вам, що таким природнім і здоровим він бути не може в принципі. Людина, яка сидить навіть у відносно нормальних умовах, все одно, недоотримує сонячне світло і відповідно вітамін Е. Внаслідок цього шкіра патологічно бліднішає - і проходить це досить довго.

2. Трансляції судових засідань, які давали можливість подавати Савченко як героїчну мученицю. Щодо інших в'язнів Кремля - проводити трансляцію ніхто не дозволяв. Хтось бачив трансляції судів над Миколою Карпюком, Стасом Клихом, Олегом Сенцовим, Олександром Кольченком та іншими? Так отож.

3. Відео з камери - не аргумент. Таке відео можна зняти за годину.

Думаю, її тримали десь у санаторії або на конспіративній квартирі ФСБ і просто привозили на суди, щоб виконувати дії цього спектаклю і героїзувати Надію Савченко в очах українців і міжнародної спільноти.

Тепер - продовження театральної постановки. Надія зриває маску і переконує світ у тому, що війна на Донбасі - це внутрішній конфлікт, а не російська агресія проти України. А це головна теза московської пропаганди на інформаційному фронті.

А це останній спектакль за участі ..."

Опублікував: Церковний Цинік
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

СБУ підрубає економічні ноги військового колоса Росії і обрубає частину збройних рук. На частку ЗСУ лишається робота з усім гігантським "тулубом", - Голобуцький

неділя, 28 квітень 2024, 0:30

"Хороша ніч: палали два НПЗ і військовий аеродром ворога. СБУ добре попрацювала. Накрили (разом з ЗСУ) військовий аеродром «Кущевск», а також Ільський та Слов’янський НПЗ на Краснодарщині. На аеродромі, який дуже естетично палав після влучання, були де...

Шойгу міг би вчинити переворот і скинути Путіна? - Андрій Бондар

неділя, 28 квітень 2024, 0:15

"Те, що нині відбувається в Москві, інакше, ніж антикитайським заколотом, назвати не можна. Був би сильний крок з боку Сергія Шойгу ввести в Москву танки і захопити владу в Кремлі й Останкіно. Путіну - стрімкий бекіцер", - пише публіцист Андрій Бондар ...