У Росії групу дітей затягло під ескалатор (відео)

Порушено кримінальну справу за статтею "недбалість".​ Постраждалих доставили у лікарні.

В російському Ставрополі групу школярів затягнуло під рухомий ескалатор. Діти відвідували кінотеатр у місцевому ТРЦ.

Як видно з відео на YouTube, кілька дітей впали біля ескалатора і не змогли вчасно піднятися. Тим, хто їхав за ними виявилося нікуди зійти, і вони придавили лежачих дітей.

Як повідомляє видання 1777.ru, волосся трьох дівчаток затягло в ескалатор. На місце пригоди прибула "швидка допомога" та доставила всіх постраждалих у лікарні. Зараз поліція проводить перевірку і з'ясовує причини події. Порушено кримінальну справу за статтею "недбалість".

Опублікував: Церковний Цинік
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Польщі і Румунії проросійські сили готують антиукраїнські провокації: що відомо - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 5:00

23 квітня Сенат остаточно схвалив законодавчий пакет, який передбачає виділення майже 61 мільярда доларів додаткової військової та економічної допомоги Україні. Білий дім вже заявив, що готує для відправлення в Україну допомогу на 1 мільярд доларів. ...

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...