У Росії можуть відібрати частину території, - Смешко

Поки РФ збирала "русские земли", на північному фланзі виникла загроза з боку Китаю, який може відібрати частину російських земель.

Смешко: у Росії з'явилася нова загроза. Фото replyua.net

Володимир Путін почав військову авантюру проти України, проте не подумав про те, що через цю авантюру східний фланг Росії виявився оголеним, і цією ситуацією може скористатися Китай, щоб захопити нові території. Як повідомляють Патріоти України з посиланням на «Гордон», про це заявив Ігор Смешко.

За словами колишнього глави Служби безпеки України, Путін думає лише про те, щоб увійти в історію, як "собиратель русских земель". «Путина окружают люди, создающие иллюзию того, что Путин является царем, и ему все позволено. Путин бывает только в Кремле и нечасто путешествует по российскому бездорожью, поэтому он и представляет, что владеет миром», зазначає Смешко. За його словами, між тим, Путін не звертає уваги на те, що в минулому році промислове виробництво в РФ було нижче, ніж у невеликій Каліфорнії і в такій же невеликий Іспанії.

«Путин затеял авантюру. Россия – 1/8 часть планеты, а восточные фланги полностью оголены. А там рядом – два миллиарда китайцев. Пойдут ли они по пути российского президента? Если он защищает русский мир, Китай может начать защищать тех, кто говорит на китайском языке», вважає Смешко.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...