У Росії підростає "непатріотичне" покоління: Яке майбутнє чекає на РФ? (відео)

Російські школярі збентежені тим, що вони вважають РФ винною у "холодних" стосунках з Європою і Америкою через події в Криму.

Фото gordonua.com

У Брянській області Росії директор школи і вчителі провели виховну бесіду з учнями після того, як один з школярів записався на участь в мітингу Фонду боротьби з корупцією Олексія Навального. Запис розмови доступна в мережі YouTube, повідомляють Патріоти України.

Школяра прямо з уроку забрали в поліцію. Педагоги намагалися розповісти підліткам про "непатріотичності" підтримки опозиції, проте діти заступилися за свого товариша і висловили кілька неприємних зауважень про президента, прем'єра і правлячої партії РФ, а також про участь країни в захопленні Криму і війні в Україні.В ході бесіди директор назвала президента Росії Володимира Путіна "лідером з високим рейтингом за рахунок зовнішньої політики", хоча і визнала, що "внутрішня політика слабенька" через відсутність грошей.

"А яка зовнішня політика у нас проводиться? Проти нас Америка, проти нас Європа. Через Крим, що ми відібрали", - відповіли діти. Фонд Навального повідомив у "ВКонтакте", що готовий надати затриманому юнакові безкоштовну юридичну допомогу.

2 березня Фонд боротьби з корупцією Навального опублікував розслідування про "корупційної імперії" Медведєва під назвою "Він вам не Дімон". У фонді стверджують, що прем'єр-міністр і його оточення створили злочинну схему, засновану на благодійних фондах, якими керують друзі, однокурсники і довірені особи глави уряду.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова офісу президента Андрій Єрмак - Бутусов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 2:35

Сам президент Володимир Зеленський у рейтинг Time не потрапив, і ми розуміємо чому - Зеленський давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні давно вже ухвалює Єрмак. . За «політичну діяльність...

"Ганна Маляр насправді видала те, що думає українська влада про армію, мобілізованих і загалом про українських громадян", - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:30

"Колишня заступниця міністра оборони насправді видала те, що думає українська влада про армію, мобілізованих і загалом про українських громадян, які, наче атланти, тримають все на своїх спинах", - пише журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва у своїй колон...