У Росії помер онук Сталіна, який засудив анексію Криму, війну Путіна проти України і був відомий судовими процесами на захист предка-вождя

Причини і обставини смерті онука Сталіна поки-що тримаються нерозголошеними. Євген Джугашвілі називав поведінку Володимира Путіна "безмозкою", а політичну еліту в Кремлі "злодіями".

онук Сталіна Євген ДжугашвіліУ Москві помер 80-річний онук Йосипа Сталіна Євген Джугашвілі. «Він помер», — відповіли в довідковій службі швидкої допомоги.

Ще у 2015-му році Онук Сталіна засудив війну Путіна проти України.

Євген Джугашвілі назвав поведінку Володимира Путіна "безмозкою", а політичну еліту в Кремлі "злодіями".

На думку Джугашвілі, Путін також намагається зробити так, щоб росіяни його пожаліли.

"Ми бачили Путіна на лижах, потім в субмарині, а потім без сорочки. Це демонструє лише його безмозкість. Він хоче викликати співчуття у людей і збудувати на цьому підтримку, щоб люди кричали: "Ми не віддамо нашого Путіна", - сказав Джугашвілі.

Онук Сталіна також розкритикував Путіна за те, що той приділяє увагу своєму іміджу більше, ніж політиці.

"Що він робить? Яку мету він перед собою поставив? Взяв і посварив нас з рідною нам нацією, з Україною. Що за лідери у нас зараз? У нас немає розумних керівників, тільки злодії", - сказав Джугашвілі.

Також він засудив анексію Криму Росією. На думку Джугашвілі, "якщо Росії дуже був потрібен півострів, то повертати його треба було не силою, а юридично". Зокрема, він порадив розібратися, чи правомірно зробив Микита Хрущов, передавши УРСР Крим, і на яких умовах це було зроблено.

"На сам кінець, можна було купити півострів. Можна було щось зробити, а не силою відбирати територію. Тепер вони говорять про Малоросію. Часи вже не ті. Вже 21 століття, а методи наших лідерів залишилися старими. Чому це відбувається?" - сказав Джугашвілі.

Він також додав, що Росія не має права шантажувати Україну ціною на газ. На його думку, українці, білоруси та інші народи колишнього СРСР також мають право на російські ресурси.

"Під час Другої світової війни росіяни, українці, білоруси та інші нації разом боролися проти нацизму в складі Червоної армії, захищаючи свою країну та її ресурси. Ми відокремилися один від одного, коли СРСР розпався. Але чому б не продавати Україні ці ресурси за більш низькою ціною?", - додав онук Сталіна.

"Предки українців захищали ці ресурси. Чому тепер ми вимагаємо від них більш високу ціну, ніж від Німеччини? Хіба це справедливо? Це все тому, що владу до рук прибрали злодії, а не розумні люди", - підкреслив він.

Євген Джугашвілі був сином Якова Сталіна, який покінчив життя самогубством у німецькому полоні, відмовившись співпрацювати з нацистами. Євген, зовні схожий на Сталіна, навіть знявся у фільмі «Яків — син Сталіна», де зіграв свого діда.

Інженер за професією, у радянський час він працював на декількох заводах, а в пострадянський час займався громадською і політичною діяльністю в Росії і Грузії. Джугашвілі здобув популярність своїми судовими процесами захист пам'яті свого діда. Він, зокрема, піддавав сумніву факт розстрілу польських військових у Катині радянськими каральними органами.

Раніше Страсбурзький суд визнав неприйнятною скаргу онука Йосипа Сталіна Євгенія Джугашвілі до Росії за статтями в ЗМІ про розстріл польських військовополонених у Катині в 1940 році. Напередодні, 21 грудня, відзначалася 137-ї річниця з дня народження Йосипа Сталіна.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...