У Росії цигани через помсту напустили порчу на цілий відділок судових виконавців

Стара циганка розгнівалася через постанову про стягнення штрафу з її пенсії.

Ілюстрація. Фото: Хроника.инфо

Незадоволені діями судових приставів цигани вирішили зачарувати Коркінський відділ Федеральної служби судових приставів, повідомляють Патріоти України з посиланням на rusjev.net.

Стягнення адміністративних штрафів з власниці автомобіля, який 20 раз був помічений в порушеннях правил дорожнього руху, перетворилося для судових приставів міста Коркін в безкоштовний сеанс чорної магії і чаклунства у виконанні місцевих жителів циганської національності.

Боржник по зведеному виконавчому провадженню, - пенсіонерка, але поважності, судячи з кількості її штрафів, їй явно не вистачає. Та й непосидою виявилася поважна мати численного сімейства: географія порушень досить велика - Челябінськ, Омськ, Пенза, Ростов, Саратов, Тамбов.

Перше виконавче провадження про стягнення з неї штрафу було порушено ще в грудні 2017 року. Судові пристави виявили рахунок боржниці в банку і направили туди постанову про списання грошових коштів в розмірі штрафу. Порушниця, не змусила себе чекати, повідомивши, що списання зроблено з рахунку, куди їй надходить допомога на її неповнолітніх дітей. До того ж на недисциплінованій машині їздить не вона, а її родичі, і вона не бажає оплачувати їх порушення, заявила поважна матрона. Тоді пристав пояснив дамі, що для того, щоб уникнути таких випадків автомобіль необхідно переоформити на фактичного користувача, щоб той самостійно гасив борги, але до візитерші ці слова, як показали подальші події, так і не дійшли.

Гроші з допомоги були повернуті на рахунок боржниці, але в подальшому постанови про порушення стали сипатися в відділ, як з рогу достатку, і до березня 2018 року їхня кількість становила вже 20 на загальну суму стягнення 16 тисяч рублів. Виконавчі провадження були об'єднані в зведену, щодо автомобіля, постанову про заборону реєстраційних дій, а до Пенсійного фонду, звідки надійшло підтвердження того, що жінка отримує пенсію, направлено постанову про звернення стягнення на 50 відсотків від пенсії порушниці.

Через деякий час в гості до приставів завітала боржник в супроводі трьох гучних товаришок. Вона повідомила, що отримала всього лише половину пенсії, вже була в пенсійному фонді, все з'ясувала, і потім без натяків зажадала скасувати стягнення з пенсії. При цьому її слова про хвороби і взагалі нещасного життя погано в'язалися з цілком благополучним виглядом, гучним голосом, активною жестикуляцією і помітним одягом.

Отримавши відмову, боржник разом з подругами перейшла до активної фази, і почала сипати прокльонами направо і наліво. Не побачивши реакції, вона пригрозила зачарувати пристава так, що той змінить постанову про стягнення 50 відсотків пенсії і обмежиться лише двома тисячами рублів. Коли і ця загроза не вплинула, грізна пенсіонерка-чарівниця потрясла руками і повідомила, що «начаклують так, що ти (пристав) тут взагалі працювати не будеш!». Після чого, продовжуючи викрикувати прокляття, галаслива компанія пішла.

Постанова залишилося в силі. А «зачарований» відділ судових приставів міста Коркін в тому ж складі і в звичайному режимі продовжує працювати за старою адресою, зазначили в прес-службі відомства.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Полковник "вирішує питання": Начальника ТЦК Рівного викрили в любовних пестощах з підлеглими під іконою у робочому кабінеті (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 3:25

Начальник Рівненського ТЦК підполковник Олександр Ярмошевич потрапив до сексуального скандалу. У мережі з'явилося відео, як він на робочому місці цілується з кількома колегами. Пресслужба Рівненського територіального центру комплектування та соціальної...

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...