У селах Одеської області такий розгул злочинності, що люди в сутінки бояться вийти з дому

Обласна адміністрація хоче придбати 77 автомобілів для груп швидкого реагування

Пост про безпеку. Якої немає. У селах Одеської області такий розгул злочинності, що люди в сутінки бояться вийти з дому. Повна безкарність. Люди залякані. Про який туризм ми говоримо, якщо навіть місцеві живуть в страху - написав на своїй сторінці у Фейсбуці голова Одеської обласної державної адміністрації Максим СТЕПАНОВ, інформують Патріоти України.

Тепер від лірики до дій. Найближчим часом планується створення груп швидкого реагування. Для цього необхідно 2 ресурси: співробітники і транспорт. У Нацполіціі займуться першим, ми з боку ООДА - другим.

Є перевиконання бюджету. Завдяки програмі легалізації зарплат маємо додаткові 27 млн гривень.

На найближчій сесії обласної ради, 17 березня, буде вноситися пропозиція про закупівлю 77 автомобілів для груп швидкого реагування. Виходить, по 3 на кожен район. Це дозволить нашій поліції дійсно швидко реагувати на злочини, а людям перестати, нарешті, боятися.

Це продовження нашої спільної роботи з Нацполіцією в сфері безпеки в області. Ми почали з п'яних на дорогах і спільного патрулювання, тепер продовжуємо.

Абсолютно будь-яка проблема має рішення. Просто для цього потрібно не балачками займатися, а справою - своїми прямими обов'язками.


Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...