У США Конгрес прийняв новий "вбивчий" закон для Росії

Законопроект «Про підтримку стабільності і демократії в Україні», відомий як STAND for Ukraine зарєєстрували у нижній палаті американського Конгресу.

Американський Конгрес прийняв законопроект «Про підтримку стабільності і демократії в Україні». Фото politeka.net Цей документ уже був прийнятий Палатою представників, але не встиг пройти через Сенат і тепер процедура починається з нової, передають Патріоти України з посиланням на «Голос Америки».

«У той час, поки Білий дім відбивається від звинувачень у контактах з російськими офіційними особами, на Капітолійському пагорбі роблять кроки для того, щоб ускладнити зміну політики нової адміністрації стосовно Росії через її дії в Україні», – пише видання.

Даний законопроект забороняє визнати Штатам анексію Криму Росією, причому навіть в такій речі, як географічні карти. Такий підхід, пояснює посол США при НАТО Курт Волкер, використовувався як Доктрина Стімсона щодо Балтійських країн при СРСР.

«Ми ніколи їх не визнали радянськими. І в 1990-91 роках з’ясувалося, наскільки це важливо. Ми стояли разом з цими поневоленими націями протягом того періоду часу, дали їм розуміння їхнього майбутнього, яке вони змогли досягти в 1991-му році», – сказав він.

Проект закону крім заборони на визнання анексії Криму переводить санкції, введені указом президента, в статус закону, а також дає йому можливість вводити нові обмежувальні заходи проти причетних до порушення прав людини на територіях, окупованих або контрольованих Росією.

Ще один момент – законопроект вимагає від господаря Овального кабінету впливати на НАТО, щоб ніхто з країн-членів не передавав Росії якісь предмети оборонного характеру або послуги, поки окупована частина території України.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Як ''...праля'' пробивається між люди

субота, 4 травень 2024, 0:55

Доля книжки. Дарований кінь, як на мене, істота потішна. І для уважних людей завжди приносить прибуток… насамперед, до розряду цікавих історій. Як і сталося з моїм зовсім ще юним романом ’’Монастирська праля’’. Я, через поголовне письменницьке бідацтв...

Всім прихильниками казок ОП, що гроші росіян в Європі от-от конфіскують і передадуть Україні, треба позбуватися хибних ілюзій і дивитися на світ не через рожеві окуляри, - Борислав Береза

субота, 4 травень 2024, 0:30

"У наших ЗМІ почали передруковувати думки західних ЗМІ про те, що США і Європа кардинально розходяться в поглядах на те, як далеко можна зайти у питанні використання арештованих російських активів. США вже не так активно проголошують, що треба все конф...