У столичній підземці влаштують пізнавальний квест

14 березня об 11:00 в арт-вестибюлі "Золоті ворота" буде відкрита виставка "Київ історичний", на якій представлять карти з природними водоймами древнього Києва.

У столичній підземці влаштують пізнавальний квест. Фото kiev.pravda.com.uaПро це повідомила прес-служба КП "Київський метрополітен", інформують Патріоти України.

"Багато річок давно опинилися під землею у бетонних стінах і течуть поряд з такими ж підземними станціями метро", - йдеться в повідомленні.

Відвідувачі зможуть ознайомитися з історичними фактами про топоніміку міста, його забуті місцини, взяти участь у невеликому квесті. А щоб не заблукати, орієнтирами будуть сучасні станції метро.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Окупанти не захопили Очеретине, але контролюють частину селища, - військовий експерт

середа, 24 квітень 2024, 20:02

Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко повідомив, що російські війська контролюють лише частину села Очеретине, передають Патріоти України. "Очеретине повністю ще не втрачене. Там продовжуються бойові дії. Росіян...