У столичному метро на станції "Вокзальна" піймали крадія

Будьте обрежними

Прес-служба Нацполіції повідомила, що до працівника поліції в метрополітені звернувся 52-річний киянин, який повідомив, що під час проїзду у вагоні метро він виявив відсутність свого гаманця. Чоловік перевозив близько 24000 гривень, які він мав заплатити за навчання доньки, а також банківські картки та посвідчення водія.

Інформацію про подію було передано по всім станціям метрополітену. Вже за кілька годин після проведення необхідних розшукових заходів працівники відділу кримінальної поліції управління столичного метрополітену встановили та затримали особу, яка обґрунтовано підозрюється у вчиненні злочину.

Під час особистого огляду речей затриманого поліцейські виявили та вилучили у нього вкрадені речі, а саме гаманець та документи на ім’я потерпілого.

Крадієм виявився 40-річний чоловік, який має погашену судимість за вчинення аналогічного злочину. Зловмисника затримали на підставі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчим відділом управління поліції в метрополітені Головного управління Національної поліції в місті Києві розпочате кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Злодію загрожує до трьох років покарання.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...

Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, - DeepState (карти)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:32

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сі...