У столиці чоловіка силоміць запхали до автомобіля й повезли в невідомому напрямку

До поліції зателефонував перехожий

За словами очевидця, чоловіка силоміць посадили в автомобіль та повезли у невідомому напрямку

До чергової частини Оболонського управління поліції надійшло повідомлення від перехожого про те, що він став свідком викрадення людини, повідомляє прес-служба Нацполіції у місті Київ. Подія трапилася поблизу станції метро «Мінська», інформують Патріоти України.

За вказаною адресою працює слідчо-оперативна група. Поліцейські з’ясовують усі подробиці та обставини.

Зі слів заявника, чоловіка віком близько 30 років силоміць посадили в автомобіль та повезли у невідомому напрямку. У салоні «Опеля» він бачив двох зловмисників. У руках у чоловіка, який сидів за кермом, очевидець помітив зброю.

Наразі на місці пригоди працює слідчо-оперативна група. Правоохоронці з’ясовують усі подробиці та перевіряють прилеглу територію та наявність камер відеоспостереження.

Орієнтування на розшук автомобіля передано всім столичним автопатрулям.

Відомості про подію належним чином зареєстровано в журналі єдиного обліку Оболонського управління поліції. Триває перевірка.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Росії не потрібно готуватися після війни в Україні", - естонський командувач

четвер, 18 квітень 2024, 23:00

Росії не потрібно готуватися протягом трьох років після війни в Україні, і у разі нападу Естонія зможе відбити ворога. Про це сказав глава Сил оборони Естонії генерал Мартін Херем, передають Патріоти України з посиланням на видання ERR.ee. . "На даний ...

"Вчора він з "учебки", сьогодні 200-й...": Окупант розповів, чому не варто їхати до України, щоб заробити (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 22:52

"Свідомий" росіянин вирішив розповісти своїм співгромадянам, що не варто їхати на фронт, аби заробити грошей. Мовляв, усе може закінчитися у перший же день. Відеозвернення росіянина опублікував журналіст Денис Казанський у своєму Телеграм-каналі, перед...