У Сумах влаштували ярмарок заради онкохворої дівчинки, яка постраждала під час вибуху газу (відео)

​Саша Кошова потрапила в лікарню в шоковому стані і потребує операції.

Фото: Товари для благодійної ярмарки (youtube.com)

У Сумах влаштували благодійний ярмарок для порятунку 15-річної онкохворої дівчинки, яка до того ж постраждала під час вибуху побутового газу в багатоповерховому будинку.

Про це повідомляє 24 канал. Олександра Кошова з сім'єю жила якраз навпроти квартири, яка злетіла на повітря у вівторок, 3 січня. В результаті вибуху дівчинку госпіталізували в шоковому стані. Участь у ярмарку взяли понад 20 майстрів, більшість з них – переселенці з Донбасу, які самі пам'ятають, як отримували допомогу від небайдужих. Кажуть, що не хочуть залишатися осторонь від проблем постраждалої сім'ї.


Квартиру в Сумах підірвав 59-річний пенсіонер, який вже визнав свою провину.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...