У Сумах введено план "перехоплення". Вночі грабіжник випустив дві кулі в шию поліцейського

Інцидент стався під час затримання злочинця

Цієї ночі під час затримання озброєного злочинця в середмісті Сум важко поранено співробітника поліції охорони. Йому прострелили шию. Життя чоловіка зараз рятують медики. Про це йдеться в сюжеті програми ТСН.Раноr, інформують Патріоти України.

Близько четвертої ранку співробітники поліції охорони приїхали на виклик – спрацювала сигналізація в приміщенні, де розташований банкомат. На місці злочину правоохоронці застали чоловіка, який почав тікати й відстрілюватись. Дві кулі влучили у шию поліцейського. Правоохоронці дали чергу з автомата і поранили втікача. Затримали зловмисника, лише коли в нього закінчилися набої. Правоохоронці скрутили втікача та передали медикам.

У місті введено план "Перехоплення". Адже поліція не виключає, що у злочинця були спільники.


Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...