У Таїланді зацікавилися українським БТР-4, - Бірюков (фото)

Україна привезла в Бангкок на міжнародну оборонну виставку "Defence&Security 2017" не новий БТР, а бронетехніку з військового підрозділу, що має реальний бойовий досвід.

Фото:Facebook

Військові Таїланду приймають рішення про закупівлю українських бронетранспортерів БТР-4 для своєї армії. Про це повідомив у Facebook позаштатний радник президента України, помічник міністра оборони Юрій Бірюков, передають Патріоти України.

"Наша 4-ка пройшла сертифікацію і допущена до закупівлі. Зараз ухвалюють рішення про обсяги та фінансування. На кону – багато мільйонів доларів, тисячі робочих місць і доходи для держави", – написав він.

За словами Бірюкова, коли починалися контракти з тайцями на постачання озброєння, найважчим було питанням у переговорах про досвід реального бойового застосування.

Тому українська сторона спеціально привезла в Бангкок на міжнародну оборонну виставку Defence&Security 2017 не новий БТР, а бронетехніку з військового підрозділу, що має реальний бойовий досвід.

"З 2014 року в конструкцію БТР-4 внесено вже кілька сотень змін, якраз за результатами бойового досвіду", – додав помічник глави Міноборони.

Він нагадав, що Україна вже має успішний досвід поставок в Таїланд БТР-3 і бойового танка "Оплот". Крім того, розпочато поставки українських БТР-4 в Індонезію.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Польщі і Румунії проросійські сили готують антиукраїнські провокації: що відомо - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 5:00

23 квітня Сенат остаточно схвалив законодавчий пакет, який передбачає виділення майже 61 мільярда доларів додаткової військової та економічної допомоги Україні. Білий дім вже заявив, що готує для відправлення в Україну допомогу на 1 мільярд доларів. ...

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...