У ТОПі багатіїв світу за версією Bloomberg є один українець

​Авторитетне видання Bloomberg опублікувало рейнтинг топ-500 мільярдерів світу. Серед них опинився наш співгромадянин – олігарх Рінат Ахметов.

Про це свідчать дані Bloomberg Billionaires Index (BBI), опубліковані на сайті видання, передають Патріоти України.

Згідно з рейтингом, з січня 2017 року статки українського олігарха Ріната Ахметова скоротились на 45,8 мільйона доларів і становлять 4,38 мільярда доларів.

Ахметов зупинився на 439-їй сходинці рейтингу. Більше українців в рейтингу мільярдерів нема.

Рейтинг найбагатших традиційно очолив засновник Microsoft Білл Гейтс (86,4 мільярда доларів). До топ-3 також увійшли засновник Amazon Джефф Безос (83,9 мільярда доларів) та засновник Zara Амансіо Ортега (81 мільярд доларів).

До слова, до рейтингу найбагатших людей світу за версією Forbes потрапили українські бізнесмени Рінат Ахметов, Геннадій Боголюбов, Юрій Косюк, Костянтин Жеваго, Ігор Коломойський і Віктор Пінчук.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...