У центрі Києва зникли маленькі діти: Мама повела їх до лікаря, а повернулася додому сама (фото)

На жаль, це не перше горе у сім'ї. До цього бідолашній жінці поставили психічний діагноз.

Братья: Илья и Никита

Днепровское районное управление полиции Киева разыскивает двух пропавших без вести маленьких детей. Об этом на своей странице в Facebook написал журналист Влад Антонов.

"Братья Ковальчук Илья Владимирович 10.12.2009 года рождения и Ковальчук Никита Владимирович 04.05.2011 года рождения отправились к стоматологу 18 января в 11:50 и после этого домой не вернулись. Отвести детей к стоматологу собиралась их мама Ковальчук Анна Александровна, которая состоит на учете психиатра и страдает периодическими психическими расстройствами.

Дети на момент исчезновения были одеты в куртки и шапки как на фото, Никита был в джинсы синего цвета и обут в черные ботинки на "липучке". На Илье были черных школьные брюки и кожаные ботинки серого цвета с зелеными вставками на шнурках. Последнее известное место пребывания мальчиков - улица Шелковичная.

Если вам известно их место пребывание или вы владеете другой информацией, позвоните отцу детей по телефону 063 211 28 44 (Владимир) или дежурному по Днепровском РУ полиции в Киеве по телефону 044 559-51-85 или 102"

Опублікував: Церковний Цинік
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На Херсонщині для окупантів настало справжнє пекло: До Криму прибула велика "партія" 200-з та 300-х російських загарбників

четвер, 9 травень 2024, 3:25

Українські вояки посилюють вогневий вплив на загарбників. Нові поставки артилерійських снарядів та ракет від союзників вже дають про себе взнаки. У тимчасово окупованому Джанкої (Крим) фіксується прибуття великої кількості поранених та ліквідованих оку...

В Росії настали омріяні сталінські часи: Друзів Гіркіна звинувачують у роботі на ЗСУ, - Казанський

четвер, 9 травень 2024, 0:30

"Z-патріоти шоковані й обурені - російське ФСБ звинувачує друзів Стрєлкова-Гіркіна у роботі на Україну. Кілька чоловік були затримані на Тульщині. Поки Стрєлков сидить у тюрмі за те, що надто сильно любив вітчизну і воював у її війні проти України, йог...