У центрі Маріуполя, в наркопритоні жила 5-річна дитина

Поліцейські ліквідували наркопритон, який жінка створила в центрі Маріуполя.

Про це повідомляє Центральний відділ поліції Маріуполя.У поліцію надійшла скарга від сусідів однієї з квартир будинку в центрі Маріуполя про те, що в під'їзді постійно стоїть смердючий запах, а в саму квартиру не закінчується потік специфічного контингенту. Правоохоронці почали збір доказової бази за фактом утримання наркопритону.
Отримавши санкцію на проведення обшуку і прийшовши за вказаною адресою, поліцейські застали не тільки господиню, але і 6 її гостей. На кухні вилучено посуд для виготовлення опію, поліетиленовий пакет із залишками коричневої речовини, а в двох кімнатах в цілому 5 шприців порожні або частково заповнені тим же коричневою речовиною.
Встановлено, що до недавнього часу вживанням наркотика займався її чоловік, а після його смерті згубну пристрасть перейняла і господиня. До 15 наркозалежних людей щодня приймала в гостях 36-річна жителька маріупольської висотки. Вона налагодила його виготовлення, що називається, на дому. Один з її гостей «спеціалізувався» на варінні, інші приносили інгредієнти і дегустували готовий опій. Варто відзначити, що жінка самостійно виховує 5-річну дитину, яка кожен день змушений був по волі матері дихати парами наркотику.
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.317 «Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, а також надання приміщення з цією метою» Кримінального кодексу України, за що передбачено до 5 років позбавлення волі. Під час проведення медичного обстеження жінка добровільно написала заяву про надання їй можливості пройти стаціонарне лікування і назавжди позбутися від тяги до вживання наркотичних речовин.


Джерело

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Йде під воду єдиний завод бронемашин РФ! Наступу кінець? Бійці РФ перестріляли своїх в Бердянську

середа, 17 квітень 2024, 2:35

Військовий аналітик Дмитро Снєгирьов детально проаналізував інформацію щодо затоплення єдиного у Росії військового заводу з вироблення і модернізації бойових машин піхоти. Мова йде про «Курганмашзавода», який незабаром ризикує опинитися під водою. Воче...

Не тільки дефіцит боєприпасів: Полковник запасу назвав найбільшу проблему оборонних ліній ЗСУ на фронті

середа, 17 квітень 2024, 0:30

Головною проблемою оборонних ліній ЗСУ є не стільки дефіцит боєприпасів і зброї, як відсутність бійців. Про це сказав полковник запасу та колишній командувач аеромобільних військ України Іван Якубець в ефірі "Київ 24", передають Патріоти України. "Ми з...