У Затоці проходить спецоперація по затриманню банди поліцейських, суддів, СБУшників і прокурорів

Національна поліція спільно з Управлінням з розслідування особливо важливих справ Генеральної прокуратури і Головним управлінням До Служби безпеки України проводять операцію з припинення діяльності організованої злочинної групи в Затока Одеської області.

Фото: facebook.com/arsen.avakovПро це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, передають Українські Новини.

Згідно з повідомленням, операція пов'язана з розслідуванням справи щодо захисту прав естонських інвесторів.

Міністр повідомив, що організована злочинна група вимагала від інвесторів 30% від залучених інвестицій в розмірі 50 млн євро за право ведення бізнесу.

"Перші затримання в травні 2016 ми провели за фактом замаху на вбивство представника інвестора. Було затримано 6 осіб (голова селищної ради, 2 кілера, 2 подільника, посередник) ... Сьогодні в Одеській області Національна поліція спільно з Управлінням з розслідування особливо важливих справ Генеральної прокуратури і Головним управлінням до СБУ проводить масштабну операцію. Обшуки і затримання по всіх елементах банди ", - йдеться в повідомленні.

Аваков зазначив, що в даний час правоохоронці проводять фінальну операцію з припинення діяльності злочинної групи, до складу якої входять, в тому числі, місцеві судді, працівники СБУ, поліції і прокуратури.

Всього до операції залучено понад 300 співробітників центрального апарату Національної поліції. За словами міністра, Нацполіція разом з Генпрокуратурою оприлюднять докладний звіт за результатами операції в кінці наступного тижня.

В п'ятницю правоохоронці затримали депутата Сухолиманського сільської ради в Одеській області за підозрою в підготовці замаху на вбивство голови даного сільради.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...