У Женеві продемонстрували найбезпечніший автомобіль у світі (відео)

Кросовер Volvo XC60 назвали одним із найбезпечніших автомобілів у світі, завдяки комплексу нових активних систем.

Кросовер Volvo XC60. Фото fakty.ictv.ua

Так комплекс City Safety доповнений функцією “легкого кермування”. Відтепер система Oncoming Lane Migration має можливість злегка змінювати траекторію автомобіля для того, аби уникнути лобового зіткнення, а Blind Spot Indication System (BLIS) знижує ризик зіткнення в паралельних смугах руху, інформують Патріоти України із посиланням на Факти.

В якості опції доступний адаптивний круїз-контроль Pilot Assist, який при наявності чіткої розмітки дороги контролює кермо, прискорення і гальмування на швидкостях до 130 км / год.

Модел Volvo XC60 нового покоління отримала бензинові і дизельні двигуни потужністю від 190 до 320 к.с., а також ще більш потужну силову установку гібридного типу. Усі моделі оснастять автоматичною 8-ступінчастою коробкою перемикання передач.

Новинкою став клімат-контроль з системою очищення повітря CleanZone. В компанії Volvo заявили, що в салоні автомобіля з таким додатковим обладнанням повітря буде чистим, як в Скандинавії.

У лінійці XC60 розміститься і гібридний T8 Twin Engine з силовою установкою потужністю 407 к.с. Кросовер такої модифікації прискорюється з 0 до 100 км / год за 5.3 секунди.

Стартує виробництво Volvo XC60 нового покоління в квітні цього року.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Літакопад" триває: У Росії розбився Су-34 з екіпажем на борту

понеділок, 6 травень 2024, 20:43

"Женя та Володя. Досвідчений, підготовлений, злітаний, бойовий екіпаж", - так характеризує росіян пропагандист. Водночас інший російський пропагандистський канал про авіацію написав, що два льотчики загинули в Африці. Там вони "надавали допомогу у навч...

Огляд по лінії бойових зіткнень - Злий Одесит

понеділок, 6 травень 2024, 20:05

До вашої уваги черговий огляд по лінії бойових зіткнень.