Названо імена найкращих: У Житомирі, в Командуванні ВДВ ЗСУ, відбулося підбиття підсумків за 2016 рік (відео)

Головнокомандувач Збройних Сил України вручив відомчі відзнаки та нагоди.

На заході були присутні начальник Генерального штабу – Головнокомандувач Збройних Сил України генерал армії Віктор Муженко, Командувач Високомобільних десантних військ Збройних Сил України генерал-лейтенант Михайло Забродський, керівний склад командування ВДВ та командири підпорядкованих військових частин «крилатої піхоти».

«Я впевнений в тому, що всі перспективи та плани, які ви для себе окреслили, будуть реалізовані, особливо те, що стосується набуття спроможностей і потужностей Високомобільними десантними військами, – відзначив, звертаючись до десантників, генерал армії України Віктор Муженко. – На вас покладаються серйозні надії та серйозні завдання. Не просто буде їх виконати, але певно, що воно так і буде. Вони будуть виконані з високою ефективністю, якістю та відповідно до результату».

Командувач ВДВ Збройних Сил України генерал-лейтенант Михайло Забродський, заслухав посадових осіб, після чого підбив підсумки минулого року та визначив офіцерам задачі та завдання на наступний 2017 рік. Так, за підсумками 2016 року, кращою частиною в ВДВ стала 25-та окрема повітрянодесантна бригада.

Після цього начальник Генерального штабу – Головнокомандувач Збройних Сил України вручив генералам та офіцерам ВДВ відомчі відзнаки та нагоди, а Командувач Високомобільних десантних військ Збройних Сил України генерал-лейтенант Михайло Забродський відзначив грамотами та кубками командирів підпорядкованих військових частин.

Опублікував: Церковний Цинік
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...