У Житомирі відкриється школа всесвітньовідомого канадського музиканта українського походження

Всесвітньо відомий канадський музикант українського походження планує заснування сучасного освітнього центру у Житомирі.

Всесвітньовідомий канадський музикант українського походження Любомир Мельник планує заснувати сучасний освітній центр у Житомирі.

"Йому хочеться передати свій талант тим, хто говорить з ним однією мовою. І не тільки державною, а й тією, що несе в собі дух народу, спадок предків", - сказав Владислав Малиновський, який організовував концерт Любомира Мельника в Україні восени 2016- го.

Школа Мельника розташується в старій котельні. На платформі Indiegogo запустили краудфандінгову кампанію, щоб зібрати гроші для перетворення цього приміщення в інноваційний центр з хорошою звукоізоляцією. Стати учнем школи Любомира Мельника зможе будь-хто незалежно від віку. У майбутньому центрі проводитимуть заняття й з образотворчого мистецтва.


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Штрафи за неправильне паркування": Прикордонники показали, як карають окупантів за атаки на мотоциклах (відео)

неділя, 5 травень 2024, 16:42

Українські прикордонники показали, як нищать окупантів, які намагаються штурмувати їх позиції на мотоциклах. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. "Прикордонники "Помсти" штрафують окупантів за неналежне паркування м...

Сухопутні війська ЗСУ показали один зі штурмів на фронті та захоплення росіян у полон (відео)

неділя, 5 травень 2024, 16:15

Українські захисники показали один зі штурмів на фронті. Воїнам вдалося взяти у полон росіян. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Сухопутні війська ЗСУ у Telegram, передають Патріоти України. На опублікованих кадрах зафіксована робота ...