"Убили Крим": Мережу вразив стан пляжів раніше популярного курорту (фото)

Пляжі окупованого Криму абсолютно неготові до туристичного сезону.

Пляжі Криму в жалюгідному стані. Фото: Наша газетаПляжі в окупованому Криму абсолютно не готові до туристичного "несезону", зазначають Патріоти України. У мережі показали фото, на яких видно жалюгідний стан пляжу в окупованому Севастополі. Про це йдеться на сторінці "RoksolanaToday & Крим" в Twitter.

Судячи по знімках, пляж "Парку Перемоги" Севастополя виявився абсолютно не готовим до нового туристичного сезону.

"Дивлячись на гнилі дошки, складені в одному місці, дірки в дерев'яній підлозі, де раніше був дитячий майданчик, закрадаються сумніви, що роботи з благоустрою доведуть до розумного кінця. Галька не правильно відрегульована. Верхні частини двоярусних пірсів також недоступні для відвідування. На пляжах лежать незрозумілі предмети. Іржа так само продовжує поглинати перила та інші металеві конструкції ", - зазначає місцеве видання "Наша газета", яке підтримує окупаційну адміністрацію.

Примітно, що добиратися до пляжу стало набагато складніше. Місцями через відсутніх ділянок тротуару необхідно йти і по проїжджій частині, піддаючи життя і здоров'я небезпеці.

Користувачі соцмережі відреагували на цю інформацію і заявили, що винні в усьому росіяни, які окупували Крим. "Я пам'ятаю Ялту, коли приходили в 7 ранку на пляж і килимок покласти нікуди було. Проходи між килимками були шириною з долоню, а в море на відстань витягнутої руки - 10 осіб в окрузі! Убили ка * пи Крим. Їм не вперше все вбивати", - пишуть користувачі.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Замість сина - футляр від ордена: Як в Барнаулі "подякували" матері ліквідованого окупанта (фото)

середа, 24 квітень 2024, 11:59

В російському Барнаулі матері загиблого росіянина вручили футляр без ордена. У військоматі заявили, що орден був вручений під час поховання, якого не могло бути через відсутність тіла. Про це пишуть в російських соцмережах, передають Патріоти України. ...

Протягом кількох крайніх діб почала загострюватись ситуація на Краматорському та Покровському операційних напрямках, й явно не на користь ЗСУ, - Костянтин Машовець

середа, 24 квітень 2024, 9:32

1. Почнемо з Краматорського... Очевидно, командування угрупування військ (УВ) противника "Юг", на напрямку докладання своїх основних зусиль, а це зараз - м.Часів Яр та прилеглі райони, прагне вже найближчим часом добитися більш-менш значних успіхів. На...