Учасники залізничної блокади на Донбасі заявляють, що МВС готує силовий розгін акції, - заява

Своєю заявою учасники блокади відреагували на рішення Кабміну України ввести надзвичайний стан в енергетичній сфері.

Учасники блокади торгівлі з "ЛДНР". Фото: Фейсбук.

Штаб блокади торгівлі з окупантами на своїй стоірнці в Фейсбуці повідомив про погрози озброєного штурму редутів “Богдан”, “Запоріжжя”, “16 добровольчого батальйону” керівництва МВС через ЗМІ і запевняє, що вони ніяк не вплинуть на рішення українських патріотів припинити торгівлю на крові та фінансування тероризму, передають Патріоти України і цитують текст заяви:

"Ми, ветерани Війни за Незалежність, встали на Захист Батьківщини у 2014-2016 роках не для того, аби за спиною наших бойових побратимів на передовій йшла торгівля на крові, продавалась наша Незалежність і підривалась Українська Державність. Ми вважаємо своїм моральним обов'язком перед нашими бойовими побратимами, що віддали своє життя у боротьбі за нашу Батьківщину, продовжувати нашу справу, не дивлячись на погрози застосування насильства зі сторони корумпованих ділків, що називають себе “українською владою”.

Ми готові були віддати своє життя за Україну на фронті, ми готові це зробити й зараз, тому що вважаємо нашу справу другим фронтом війни Українського Народу за свою Незалежність. Ми спираємось на підтримку Українського Народу і повністю впевнені у своїй моральній правоті.

Штаб блокади торгівлі з окупантами звертається до патріотів України, що мають офіційно зареєстровану зброю, із закликом долучатись до лав учасників блокади, щоб разом з нами захистити неозброєних волонтерів, громадських активістів та інших учасників блокади, які знаходяться на наших редутах.

Блокада буде продовжуватись! Всі погрози зі сторони корумпованої влади свідчать про те, що ми на вірному шляху і дають нам силу та натхнення перекривати шляхи фінансування тероризму та окупантів, які поки що лишаються вільними".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Досить сприймати цю ситуацію емоційно": Генерал спрогнозував, на скільки ЗСУ вистачить допомоги від США

неділя, 5 травень 2024, 18:40

Допомоги від Сполучених Штатів Америки вистачить лише для того, щоб стабілізувати ситуацію на фронті. Цих засобів недостатньо, щоб ЗСУ опинилися на піку своїх можливостей. Про це заявив ексзаступник начальника Генерального штабу ЗСУ, генерал-лейтенант ...

Зведення на фронті станом на 4 травня 2024 року - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 18:01

▶️ Біломосковський Сіверський та Білгородський відтинки — тривають обстріли нашого прикордоння.